ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά: "Θέλω να μείνει ο Σολάρι"

Real forward Karim Benzema reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Real forward Karim Benzema reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού απέναντι στην Βαγιαδολίδ στήριξε με δηλώσεις του τον Σαντιάγκο Σολάρι.

Το μέλλον του Ντιέγκο Σολάρι είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο στη Ρεάλ, αφού ακόμη και σήμερα (11/3) η διοίκηση των "Μερένγκες" μπορεί να ανακοινώσει την απόλυση του. Ωστόσο, ο Καρίμ Μπενζεμά στο τέλος του αγώνα κόντρα στη Βαγιαδολίδ, όπου η Ρέαλ αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 1-4, στάθηκε στο πλευρό του προπονητή του.

"Ελπίζω να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά είναι στα χέρια της ομάδας. Φυσικά οι παίκτες θέλουν να μείνει, όπως και γω. Είμαστε μαζί του και πάντα θα υπάρχουν θεωρίες εναντίον του." δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός.

Ακόμη, ο Μπενζεμά φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα της Ρεάλ, όπως διαμορφώθηκε τη τελευταία εβδομάδα: "Ναι, είμαστε άσχημα μετά τους αποκλεισμούς μας και το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι σχεδόν αδύνατο. Υποθέτω έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κερδίσουμε τα τελευταία έντεκα παιχνίδια του πρωταθλήματος".

Όσον αφορά στην έλλειψη στήριξης και την αυξανόμενη κριτική που δέχεται η Ρεάλ από τον κόσμο και τα Μέσα, ο Καρίμ ανέφερε: "Δεν εννοώ μόνο την κριτική των φιλάθλων, αλλά και των Μέσων. Όταν αναφέρομαι σε ανθρώπους, εννοώ τους πάντες. Δεν εννοώ να συνταχθούν απόλυτα μαζί μας, αλλά δεν πρέπει τα Μέσα να ξεχνάνε τις επιτυχίες μας τα προηγούμενα χρόνια. Χάσαμε ένα παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ και είναι σαν να έχουν ξεχαστεί όλες μας οι επιτυχίες".

Επιπλέον, ο 31χρονος επιθετικός διέψευσε τα δημοσιεύματα για το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες: "Είμαστε ενωμένοι, όπως πάντα. Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, μένει εκεί. Έτσι βλέπω τα πράγματα. Αν δεν ήταν έτσι, αποκλείεται να κερδίζαμε την Βαγιαδολίδ".

Τέλος, ο Γάλλος αναφέρθηκε και στα λεγόμενα του Μόντριτς, ο οποίος είχε πει ότι μετά την φυγή του Ρονάλντο κανένας παίκτης δεν στάθηκε στο ύψος του και δεν κατάφερε να πάρει πάνω του την ομάδα, ειδικά στο θέμα του σκοραρίσματος: "Ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει τη δική του άποψη. Ο Κριστιάνο έφυγε και έντεκα παίκτες βοηθάνε στο γήπεδο ο ένας τον άλλον, για να επιτευχθεί το γκολ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ρεάλ Μαδρίτης: Ένταση μεταξύ Μαρσέλο και Ράμος
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ