ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά: "Να γράψω κι άλλη ιστορία με την Ρεάλ"

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να εξακολουθήσει να γράφει ιστορία με τη "λευκή" φανέλα.

Stop στις φήμες που τον έθεταν εκτός Ρεάλ έβαλε με δηλώσεις του ο Καρίμ Μπενζεμά, υποστηρίζοντας πως θα παραμείνει στη "βασίλισσα", για να γράψει κι άλλες σελίδες ιστορίας με την μαδριλένικη φανέλα.

"Πρέπει να κερδίσουμε τίτλους, γιατί εδώ ο στόχος πάντα είναι να κερδίζουμε μαζί. Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να τα πάω καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να γράψω περισσότερη ιστορία με τον σύλλογο", ανέφερε αρχικά στο επίσημο κανάλι των πρωταθλητών Ευρώπης RMTV ο Γαλλοαλγερινός φορ, για να συμπληρώσει: "Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα κέρδιζα όλα όσα έχω κερδίσει, αλλά υπέγραψα στη Ρεάλ για να κατακτήσω τρόπαια και να είμαι επιτυχημένος. Ήξερα ότι θα υπήρχαν κακές στιγμές, αλλά δεν με απασχολεί γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος".

Παράλληλα, ο 30χρονος επιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νέο τεχνικό των "μπλάνκος", Τζούλεν Λοπετέγκι, σχολιάζοντας: "Κάνουμε αρκετή δουλειά και τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στην προετοιμασία. Ξέρουμε ότι είναι απαιτητικός, αλλά αυτό θα είναι καλό για την υπόλοιπη χρονιά. Ξέρουμε ότι ο Τζούλεν είναι ένας προπονητής που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας. Εκτός από αυτό, μας εξασκεί να πιέζουμε τον αντίπαλο όταν χάνουμε την μπάλα".

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην κυνηγός της Λιόν θα συμπληρώσει μια δεκαετία στην ισπανική πρωτεύουσα, ελπίζοντας να επεκτείνει τη συλλογή των επιτευγμάτων του με τους "μερένχες", όπου μετράει 412 συμμετοχές, 193 τέρματα και 114 ασίστ, έπειτα από 9 συναπτά έτη στο "Santiago Bernabeu".

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ