ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενίτεθ: "Ο Ρονάλντο είναι ο Πάου Γκασόλ της Ρεάλ"

Μπενίτεθ: "Ο Ρονάλντο είναι ο Πάου Γκασόλ της Ρεάλ"

Την άποψη πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η ποδοσφαιρική έκδοση του εμβληματικού Ισπανού σέντερ, Πάου Γκασόλ, διατράνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Το γεγονός πως δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα δύο πρώτα ματς της Ρεάλ στη φετινή La Liga "θύμωσε" τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες σκόραρε 8 φορές: αρχικά έβαλε 5 γκολ στην Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα ενώ μεσοβδόμαδα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στη Σαχτάρ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται πλέον όχι απλά μόνος στην κορυφή των πίνακα των σκόρερ στα Κύπελλα Ευρώπης αλλά και μία ανάσα από το να σπάσει το ρεκόρ του Ραούλ και να γίνει αυτός ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τους "μερένγκες" (έχει 321 έναντι 323 του θρυλικού Ισπανού στράικερ).

Όλα αυτά δεν ήταν δυνατόν να μην μείνουν ασχολίαστα από τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος στην τελευταία συνέντευξη Τύπου παρομοίασε τον CR7 με τον Πάου Γκασόλ: τον δύο φορές πρωταθλητής NBA ο οποίος φέτος έχει πάρει από το χεράκι την εθνική Ισπανίας με συγκλονιστικές εμφανίσεις και την εχει οδηγήσει μέχρι τον τελικό του Eurobasket στη Γαλλία.

Μπενίτεθ: "Ο Ρονάλντο είναι ο Πάου Γκασόλ της Ρεάλ"

"Ο Κριστιάνο είναι ο δικός μας Πάου Γκασόλ. Ελπίζω να βοηθήσει την υπόλοιπη ομάδα να κατακτήσει τίτλους μαζί με τους υπόλοιπους εξαιρετικούς παίκτες", τόνισε ο Μαδριλένος τεχνικός, ο οποίος για το ενδεχόμενο μετατόπισης του Πορτογάλου στην κορυφή της επίθεσης δήλωσε:

"Μιλάω πάντα μαζί του. Οι παίκτες ξέρουν πως έχουν την ελευθερία να κινούνται προς την επιθετική γραμμή από τη στιγμή που συνεργάζονται καλά μεταξύ τους. Η ομάδα έχει ισορροπία ενώ οι επιθετικοί βοηθούν και στο αμυντικό κομμάτι".

Μπενίτεθ: "Ο Ρονάλντο είναι ο Πάου Γκασόλ της Ρεάλ"

Σημειώνεται πως στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Γρανάδα ο Μπενίτεθ δέχτηκε ερώτηση και για τα όσα του καταμαρτύρησε μέσω της αυτοβιογραφίας του ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον τεχνικό των Μαδριλένων να δηλώνει:

"Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα αλλά μπορώ να πω ότι είναι ένας παίκτης-φαινόμενο και η σχέση μου μαζί του ήταν καλή, μπορεί να παραμείνει έτσι αν το επιθυμεί και εκείνος".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ