ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπελάδες για Ίσκο με... πατατάκια της Μπαρτσελόνα

Real Madrid's Isco shoots to score a goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday March 1, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Isco shoots to score a goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Las Palmas at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday March 1, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Απρόσεκτος απεδείχθη ο Ίσκο, μιας και πόζαρε μπροστά από... πατατάκια της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να γίνει θέμα συζήτησης στα ισπανικά ΜΜΕ (PHOTOS).

Σε απίθανη γκάφα υπέπεσε ο Ίσκο, καθώς ανέβασε φωτογραφία μαζί με φίλους στο Instagram Story, αλλά δεν πρόσεξε μία βασική λεπτομέρεια, η οποία έμελλε να σχολιαστεί απ' τον ισπανικό Τύπο.

Για την ακρίβεια, πόζαρε με φίλους την ώρα του φαγητού, αλλά ξέχασα να απομακρύνει πατατάκια, τα οποία έφεραν επάνω το σήμα της Μπαρτσελόνα. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης άργησε να το αντιληφθεί, με αποτέλεσμα να σχολιαστεί αρνητικά απ' τα ισπανικά ΜΜΕ.

Μπελάδες για Ίσκο με... πατατάκια της Μπαρτσελόνα

Αργότερα, ο 24χρονος αντιλήφθηκε το λάθος κι έσπευσε να διαγράψει τη φωτογραφία, αντικαθιστώντας τη με νέα. Δυστυχώς, όμως, για εκείνον, η Marca αποθήκευσε την αρχική λήψη, δημιουργώντας μπελάδες στον ποδοσφαιριστή των "μερένγκες".

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, μιας και στο πρόσφατο παρελθόν το όνομα του Ίσκο είχε εμπλακεί με πιθανή μετακίνηση στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Καταλανοί ετοιμάζουν πρόταση για τον Ισπανό, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά η διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει αρνητική στάση σε αυτή την εξέλιξη.

Μπελάδες για Ίσκο με... πατατάκια της Μπαρτσελόνα

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ