ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέιλ: "Συγγνώμη, αλλά δεν ήταν κόκκινη"

Μπέιλ: "Συγγνώμη, αλλά δεν ήταν κόκκινη"
© REAL MADRID VIA GETTY IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπέιλ πήρε κίτρινη κάρτα και απευθείας κόκκινη σε 2 δευτερόλεπτα, αποβλήθηκε για πρώτη φορά με την φανέλα της Ρεάλ και ζήτησε συγγνώμη, αλλά εκτιμά πως αδικήθηκε (videos)

Το βράδυ της Τετάρτης η Ρεάλ γλίτωσε την πρώτη της εντός έδρας ήττα χάρη σε δύο τέρματα του Κριστιάνο Ρονάλντο στα τελευταία λεπτά, ήττα που αν είχε έρθει από την Λας Πάλμας θα είχε κύριο υπαίτιο τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ουαλός στο 47ο λεπτό κυνηγούσε τον Χόναταν Βιέρα και τον κλότσησε τρεις φορές. Πήρε για αυτό κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, ο Βιέρα τον έσπρωξε και ο Μπέιλ απάντησε επίσης με σπρώξιμο.

Το σπρώξιμο έγινε μπροστά στον διαιτητή, την ώρα που του έδειχνε την κίτρινη κάρτα, έτσι άμεσα την έβαλε στην τσέπη και έβγαλε την κόκκινη, απευθείας, χωρίς δεύτερη κίτρινη.

"Αυτά συμβαίνουν", τόνισε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος σίγουρα... ξέρει από αυτά. "Φυσικά ζήτησε συγγνώμη. Προφανώς είναι χαρούμενος με την αποβολή του".

Ο ίδιος ο Μπέιλ, ανέφερε: "Το πρώτο πράγμα που θα πω είναι πως πιστεύω πως δεν ήταν κόκκινη. Ο Βιέρα με έσπρωξε και τον έσπρωξα και εγώ, έτσι νομίζω πως δεν είναι κόκκινη. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και το προπονητή μου".

Μπέιλ: "Συγγνώμη, αλλά δεν ήταν κόκκινη"

Η πρώτη και τελευταία φορά, μέχρι χτες, που ο Μπέιλ πήρε κόκκινη κάρτα ήταν με την φανέλα της Τότεναμ στην έδρα της Στόουκ το 2008, ενώ και τότε ήταν απευθείας κόκκινη και μάλιστα στο 17ο λεπτό.

Μπέιλ: "Συγγνώμη, αλλά δεν ήταν κόκκινη"

Η αποβολή του Μπέιλ

Ρεάλ - Λας Πάλμας 3-3 [highlights]

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ