ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέιλ: Έξι χρόνια στη Ρεάλ, ακόμα δεν καταλαβαίνει ισπανικά (VIDEO)

Μπέιλ: Έξι χρόνια στη Ρεάλ, ακόμα δεν καταλαβαίνει ισπανικά (VIDEO)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει κάνει πρόοδο στην εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας, δεν κατάλαβε τίποτα σε ερώτηση του Λούκα Μόντριτς κι ο Καζεμίρο έμεινε "παγωτό". (VIDEO)

Παρά το γεγονός ότι έχει έξι χρόνια στην Ισπανία, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει μάθει τη γλώσσα. Αν κι εσχάτως καταβάλλει προσπάθεια, ο 29χρονος Ουαλός σταρ της Ρεάλ δεν μπορεί να συνεννοηθεί και να εκφραστεί στα καστιγιάνικα ακόμη και με τους συμπαίκτες του.

Μαζί με τους Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Ραφαέλ Βαράν και Λούκα Μόντριτς συμμετείχαν σε διασκεδαστικό βίντεο. Όλα πήγαιναν καλά στις ερωτήσεις για το ποιο ήταν το πρώτο ταξίδι που έκαναν και το καλύτερο ματς Παγκοσμίου Κυπέλλου που έζησαν, μέχρι να έλθει η σειρά να ρωτήσει ο Κροάτης τον Ουαλό.

Ο Λούκας Μόντριτς ρώτησε τον Γκάρεθ Μπέιλ: "Ποια είναι τα τρία πράγματα που έχεις στη βαλίτσα σου;". Τότε αυτός με αφοπλιστική ειλικρίνεια του απάντησε στην ισπανική γλώσσα: "Δεν κατάλαβα τίποτα από όσα είπες".

Στο video που ακολουθεί (στο 0:52 αυτού) "όλα τα λεφτά" είναι η έκφραση του προσώπου του Καζεμίρο. Ο Βραζιλιάνος έμεινε "παγωτό" με τον συμπαίκτη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ισπανικός Τύπος ασκεί δριμύτατη κριτική στον 29χρονο για το γεγονός ότι δεν μιλά καλά την ισπανική γλώσσα αν κι ο ατζέντης του, Τζόναθαν Μπάρνετ, το διέψευσε. "Παρά τα δημοσιεύματα των εφημερίδων είναι χαρούμενος. Μιλά ικανοποιητικά τα ισπανικά και δεν έχει κανέναν πρόβλημα με τους συμπαίκτες", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ