ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Mπέιλ: "Απολαμβάνω περισσότερο να παίζω στην Ουαλία, από ό,τι στη Ρεάλ"

Real Madrid's headcoach Zinedine Zidane, speaks to Real Madrid's Gareth Bale, left, during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday May 4, 2016. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's headcoach Zinedine Zidane, speaks to Real Madrid's Gareth Bale, left, during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday May 4, 2016. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στο Μπακού για τον αγώνα της Ουαλίας με το Αζερμαϊτζάν και παραδέχτηκε πως απολαμβάνει περισσότερο να παίζει για την Εθνική του ομάδα παρά για την Ρεάλ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στο Μπακού για την αναμέτρηση της Ουαλίας με το Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Euro 2020. Η ομάδα του Ράιαν Γκίγκς είναι στην προτελευταία θέση του ομίλου με μόλις οκτώ βαθμούς και θέλει να κάνει το δύο στα δύο για να έχει ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Ουαλός μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα και παραδέχτηκε πως νιώθει καλύτερα όταν αγωνίζεται με τα χρώματα της χώρας του από αυτά της Ρεάλ Μαδρίτης ρίχνοντας το καρφί του στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο 30χρονος εξτρέμ έχει να αγωνιστεί εδώ και ένα μήνα με τους "μερένγκες" λόγω τραυματισμού έχοντας χάσει έξι παιχνίδια (4 στο πρωτάθλημα και 2 στο Champions League), όμως ήταν πανέτοιμος για τους αγώνες της Ουαλίας με Αζερμπαϊτζάν(16/11) και Ουγγαρία (19/11).

"Είμαι πιο ενθουσιασμένος και νιώθω καλύτερα όταν αγωνίζομαι για την Ουαλία, από όταν παίζω για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το απολαμβάνω περισσότερο. Με τους παλαιότερους παίκτες που αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα είμαστε μαζί από τα 17. Είναι σαν να παίζεις ποδόσφαιρο με τους φίλους σου στο πάρκο την Κυριακή. Είναι φυσιολογικό. Μιλάω την ίδια γλώσσα με όλους και νιώθω πιο άνετα".

Στη συνέχεια βέβαια θέλησε να τα μαζέψει τονίζοντας πως είναι πάντα ο ίδιος όπου και αν αγωνίζεται.

"Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν αλλάζει αυτά που κάνω μέσα στο γήπεδο. Πάντα δίνω το 100% μέσα στο γήπεδο. Με όποια ομάδα και αν αγωνίζομαι. Πάντα αυτό προσπαθώ να κάνω.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ