Μουρμούρες για την έξτρα άδεια του Σέρχιο Ράμος

Μπορεί ο Σέρχιο Ράμος να είναι μία από τις πλέον αρχηγικές παρουσίες στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι έξτρα ημέρες άδειας του φαίνεται ότι δεν έχουν περάσει απαρατήρητες.

Δίχως αμφιβολία, μετά και την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι από τους μεγαλύτερους ηγέτες που διαθέτει στο ρόστερ της η Ρεάλ Μαδρίτης. Για αυτό το λόγο ο Σέρχιο Ράμος μπορεί να τυγχάνει και μιας πιο ειδικής μεταχείρισης.

Έτσι, του δόθηκαν μερικές παραπάνω ημέρες άδειας ώστε να ξεκουραστεί από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το θέμα είναι ότι οι υπόλοιποι Ισπανοί διεθνείς έχουν επιστρέψει εδώ και αρκετές ημέρες στην προετοιμασία. Για την ακρίβεια οι Ίσκο, Ασένσιο, Βάθκεθ και Νάτσο είναι στη διάθεσή του Λοπετέγκι από τις 25-26 Ιουλίου, ενώ ο Ντάνι Καρβαχάλ ενσωματώθηκε στις 29/7. Αντίθετα, ο Σέρχιο Ράμος ξεκίνησε τις προπονήσεις την 1η Αυγούστου.

Η ειδική μεταχείριση που τυγχάνει ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αρέσει σε κάποιους στο στρατόπεδο των Μαδριλένων. Αυτό, μάλιστα, ισχυρίζεται με δημοσίευμα της η "Marca" χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει ποιοι είναι αυτοί που έχουν "στραβώσει" με το συγκεκριμένο.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Νταϊάνα Ιγροπούλου, τι ακριβώς κάνεις συνέχεια στο Τόκιο;

Η Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2009 έχει 'οργώσει' τα τελευταία οχτώ χρόνια τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Εννοείται πως το χάσαμε για πάντα το κορμί πατριώτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ