ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Η Ρεάλ πέρα από το συνηθισμένο..."

Μουρίνιο: "Η Ρεάλ πέρα από το συνηθισμένο..."

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποθέωσε την περσινή πρωταθλήτρια Ρεάλ ενόψει της τρίτης σεζόν του στον πάγκο, ενώ μίλησε για τις περιπτώσεις των Ρικάρντο Καρβάλιο και Νουρί Σαχίν που βρίσκονται προ των πυλών της εξόδου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της υποδεχόμενη το βράδυ της Κυριακής τη Βαλένθια και ο Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου πως οι 39 πόντοι διαφοράς των δύο ομάδων στη περσινή La Liga δεν θα πρέπει να... εφησυχάσουν τους παίκτες του.

"Δεν τα πήγαν άσχημα πέρυσι, ήταν τα δικά μας νούμερα που ήταν πέρα από το συνηθισμένο (σ.σ 100 βαθμοί στο πρωτάθλημα με 32 νίκες και 121 γκολ).

Η Βαλένθια είχε μία καλή σεζόν, ήθελαν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και την απέκτησαν. Εμείς είμασταν που είχαμε μία πορεία πέρα από το συνηθισμένο".

Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Νούρι Σαχίν και Ρικάρντο Καρβάλιο, ο "special one" υποστήριξε ότι το καλύτερο για αμφότερους τους παίκτες είναι να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

"Το σημαντικότερο για τον Νούρι είναι να είναι ευτυχισμένος, είχε μία δύσκολη σεζόν λόγω τραυματισμών αλλά και επειδή δεν κατάφερε να προσαρμοστεί.

Θα φύγει δανεικός, για το καλό το δικό του και της Ρεάλ, δεν έχουμε πρόθεση να τον πουλήσουμε αλλά θέλουμε να δείξει την αξία του.

Ο Ρικάρντο δεν ξαναμπαίνει στα σχέδια της ομάδας, δεν γεννήθηκε για να μένει στον πάγκο. Πέρυσι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και μετά δεν βρήκε χώρο.

Το καλύτερο για την καριέρα του είναι να βρει μία ομάδα που να μπορεί να του εγγυηθεί την παρουσία σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου".

Τέλος, με αφορμή το γεγονός ότι ξεκινάει η τρίτη του σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ (μόνο στην Τσέλσι είχε κάνει κάτι αντίστοιχο), ο Μουρίνιο ρωτήθηκε αν ονειρεύεται μία "βασιλεία" στιλ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να απαντήσει με χιούμορ.

"Είναι αδύνατο... Θα έπρεπε να μείνω άλλα 30 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να φτάσω 79 ετών...".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ