ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Δεν θέλω να επιστρέψω στη Ρεάλ"

FILE - In this Tuesday, Oct. 23, 2018. file photo, Manchester United coach Jose Mourinho sits on the bench during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England. Manchester United announced Tuesday Dec. 18, 2018, Jose Mourinho has left the Premier League club with immediate effect. (AP Photo/Dave Thompson, File)
FILE - In this Tuesday, Oct. 23, 2018. file photo, Manchester United coach Jose Mourinho sits on the bench during the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England. Manchester United announced Tuesday Dec. 18, 2018, Jose Mourinho has left the Premier League club with immediate effect. (AP Photo/Dave Thompson, File) AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και στήριξε τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τελεί υπό αμφισβήτηση.

Η Ρεάλ πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Ζιντάν βρίσκεται στην πιο δύσκολη κατάσταση που έχει έρθει ποτέ. Η "Marca" παρουσίασε τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του 49χρονου, την οποία συνθέτουν τα ονόματα των Ζοζέ Μουρίνιο, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Ραούλ.

Ο πρώτος πήρε θέση με δηλώσεις του στο Deportes Cuatro. Ο 56χρονος Πορτογάλος ο οποίος διατέλεσε προπονητής των μερένγκες από το 2010 έως το 2013 ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να επιστρέψει και στήριξε τον Ζινεντίν Ζιντάν.

"Δεν θα ήθελα να επιστρέψω στη Ρεάλ, γιατί έχει προπονητή. Δεν έχει έναν οποιονδήποτε προπονητή στον πάγκο.

Η επιστροφή μου στους πάγκους θα γίνει όταν είναι να γίνει. Ο Ζιντάν δεν είναι ένας οποιοδήποτε προπονητής στην ιστορία της Ρεάλ. Θα ήθελα να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα", υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η περίπτωση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που έκλεισε τον κύκλο του στην Γιουβέντους, δεν είναι νέα για τη Ρεάλ. Το όνομά του είχε βρεθεί στα πρωτοσέλιδα του μαδριλένικου Τύπου μετά την απόλυση του Τζούλεν Λοπετέγκι. Ο Ιταλός τεχνικός ήταν ενθουσιασμένος με την πρόταση των Μαδριλένων και την προοπτική να αναλάβει τα ηνία της Ρεάλ, όμως είχε το πρότζεκτ της "Βέκια Σινιόρα" σε πρώτο πλάνο.

Στο μυαλό του Φλορεντίνο Πέρεθ βρίσκεται και ο εμβληματικός αρχηγός Ραούλ, αλλά η προηγούμενη περίπτωση προβιβασμού προπονητή από τη δεύτερη στην πρώτη ομάδα (Σολάρι) αναγκάζει τη διοίκηση της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας να κάνει δεύτερες σκέψεις καθώς ο Αργεντινός απέτυχε παταγωδώς.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ