ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Στην Αγγλία με αγαπούν"

Μουρίνιο: "Στην Αγγλία με αγαπούν"

Μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ από την Ντόρτμουντ, ο Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στην Αγγλία τον αγαπούν, ενώ στη Μαδρίτη κάποιοι τον... μισούν.

Η Ρεάλ αποκλείστηκε τελικά από την Ντόρτμουντ κι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ήταν αρκετά δυσαρεστημένος. Οι φήμες που έλεγαν ότι αν τελικά ο Μουρίνιο αποκλειστεί από το Champions League, δεν θα συνεχίσει στη Μαδρίτη, φούντωσαν ακόμα πιο πολύ.

Ο Μουρίνιο σχετικά με το μέλλον του, δήλωσε: "Μέτα το κύπελλο Ισπανίας θα μιλήσω με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Εδώ κάποιος με μισεί, σε αντίθεση με την Πρέμιερ Λιγκ".

"Δεν έχω αποφασίσει ακόμα", τόνισε ο Μουρίνιο για το μέλλον του, που πιθανότατα θα είναι στην Αγγλία και την Τσέλσι, όπως όλα δείχνουν.

"Έχω συμβόλαιο και σέβομαι πολύ την ομάδα της Ρεάλ. Πέρα απ' αυτά, θέλω οι παίκτες μου να μη σκέφτονται τίποτα άλλο προς το παρόν και να παίξουν συγκεντρωμένοι στον τελικό του κυπέλλου".

Ο Μουρίνιο γνωρίζει ότι στην Τσέλσι είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που έχουν περάσει ποτέ από το σύλλογο και δεν χάνει την ευκαιρία να το δηλώσει. "Εδώ κάποιος με μισεί... στην Αγγλία είναι διαφορετικά".

Όσο για το παιχνίδι ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: "Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα και ήμασταν πολύ κοντά. Αν είχαμε ανοίξει το σκορ λίγο πιο νωρίς θα μπορούσαμε να πετύχουμε και 3ο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές όμως το πίστευαν μέχρι το τέλος κι αυτό με χαροποιεί. Είμαι θυμωμένος γιατί αν αγωνιζόμασταν έτσι και στην Γερμανία, σίγουρα δεν θα είχαμε χάσει με 4-1".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ