ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόντριτς: "Ποιος δεν θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του εδώ"

Real Madrid's Luka Modric kisses the trophy after the Champions League final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 28, 2016. Real Madrid won 5-4 on penalties after the match ended 1-1 after extra time.  (AP Photo/Luca Bruno)
Real Madrid's Luka Modric kisses the trophy after the Champions League final soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 28, 2016. Real Madrid won 5-4 on penalties after the match ended 1-1 after extra time. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Λούκα Μόντριτς επανέλαβε την επιθυμία του να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της καριέρας του, αλλά αναγνωρίζει ότι αυτό δεν είναι εύκολο.

Ο Λούκα Μόντριτς έχει συμπληρώσει οκτώ χρόνια παρουσίας του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, και εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του εκεί. Ο 34χρονος Κροάτης μέσος έχει συμβόλαιο με τους μερένγκες μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2018, πανηγύρισε πριν από λίγες ημέρες το 34ο πρωτάθλημα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Μόντριτς δήλωσε στο Sportske novosti : "Είμαι γεμάτος από ευτυχία και ικανοποίηση. Στην Μαδρίτη έχω ήδη κερδίσει 16 τίτλους, αλλά αυτός (ο τίτλος) με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Θα έπρεπε να κερδίσουμε περισσότερα πρωταθλήματα αλλά όλα αυτά είναι παρελθόν".

Όσον αφορά στο μέλλον του, υπογράμμισε: "Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίζω στην Ρεάλ μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Ποιος δεν θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του εδώ. Πρέπει να δούμε αν το θέλει και η ομάδα. Είναι σπάνιο για τους μέσους να μείνουν εδώ μετά την ηλικία των 35 ετών, και αν η Ρεάλ πιστεύει ότι δεν είμαι πλέον κατάλληλος για να παίζω εδώ, είμαι ακόμα ανοιχτός σε αυτή την επιλογή.

Τίποτα δεν θα αλλάξει τα συναισθήματά μου για την ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να σπάσω αυτόν τον κανόνα. Έκανα θυσίες για να πάω στην Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασα τα πάντα και δεν θα τα παρατήσω εύκολα".

Φέτος ο Μόντριτς κατέγραψε 39 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό 5 γκολ και 8 ασίστ, όντας βασικός πυλώνας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ