ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μία αγωνιστική στον Ράμος για την αποβολή στο clasico

Μία αγωνιστική στον Ράμος για την αποβολή στο clasico

Ο Σέρχιο Ράμος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για το τάκλιν με τα δύο πόδια στον Λιονέλ Μέσι στο clasico, αποφεύγοντας πιο βαριά τιμωρία..

Τιμωρία μιας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Σέρχιο Ράμος για την αποβολή του στο clasico με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, μετά από τάκλιν με τα δύο πόδια στον Λιονέλ Μέσι.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή για την ομάδα του, αφού η 22η κόκκινη κάρτα της καριέρας του στο 77' άφησε τους "μερένγκες" με 10 παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα κι εν τέλει γνώρισαν την ήττα με 3-2 από τέρμα του Μέσι στις καθυστερήσεις.

Η αρμόδια επιτροπή της RFEF έκρινε ότι η κόκκινη κάρτα του διαιτητή ήταν αρκετή τιμωρία για τον διεθνή Ισπανό στόπερ για το τάκλιν με τα δύο πόδια, ενώ δεν τον τιμώρησε ούτε για τις ειρωνικές χειρονομίες προς τον Ζεράρ Πικέ κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια.

Μετά από αυτήν την απόφαση, ο Ράμος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στη Γαλικία την Τετάρτη, από όπου θα λείψουν και οι Πέπε και Ραφαέλ Βαράν λόγω τραυματισμού.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ