ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μήνυμα για τα παιδιά της Συρίας κι από τον Ρονάλντο

Μήνυμα για τα παιδιά της Συρίας κι από τον Ρονάλντο

Το δικό του μήνυμα για τα παιδιά της Συρίας έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα απ' τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μήνυμα για τον πόλεμο στη Συρία, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μικρά παιδιά της χώρας, έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα απ' τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη (15/3) ο Λιονέλ Μέσι έκανε παρόμοια δημοσίευση στο Facebook, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τον σεβασμό απ' το φίλαθλο κοινό. Τώρα είναι η σειρά του Πορτογάλου σούπερσταρ να στείλει το δικό του μήνυμα ενότητας.

Για την ακρίβεια, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε φωτογραφία, η οποία τον απεικονίζει με νεαρό αγόρι που έχει ταλαιπωρηθεί απ' τις πολιτικές που εφαρμόζονται στην πατρίδα του. Βέβαια, αυτό δεν τον εμποδίζει να ονειρεύεται.

"Σκέφτομαι τα παιδιά της Συρίας, όπως τον Ομάρ, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει κουρέας", έγραψε ο CR7 με χάσταγκ "σώστε τα παιδιά της Συρίας". Όπως ήταν λογικό, η εν λόγω κίνηση σχολιάστηκε θετικά από εκατομμύρια υποστηρικτές του.

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ