ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Μετά τον Αζάρ ακολουθεί ο Πογκμπά"

France's Paul Pogba, left, challenges for the ball with Belgium's Eden Hazard during the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Paul Pogba, left, challenges for the ball with Belgium's Eden Hazard during the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP

Η ισπανική εκπομπή "El Chiringuito" και ο δημοσιογράφος Εδουάρδο Ίντα υποστηρίζουν ότι Αζάρ και Πογκμπά έχουν συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε σίριαλ φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση του Σέρχιο Ράμος και η αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης για 100.000.000 ευρώ, όμως τα ισπανικά Μέσα ασχολούνται και με άλλες μεταγραφικές περιπτώσεις των "μερένγκες". Τα δύο ονόματα που κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνιση τους στα ισπανικά ΜΜΕ είναι αυτά των Έντεν Αζάρ και Πολ Πογκμπά.

Η ισπανική εκπομπή "El Chiringuito" και ο δημοσιογράφος Εδουάρδο Ίντα αποκάλυψαν ότι ο Πογκμπά έχει συμφωνήσει με τους όρους της "Βασίλισσας" και σύντομα θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης. Ο 26χρονος Γάλλος φαίνεται διατεθειμένος να αποδεχθεί μείωση των αποδοχών του κατά 3.000.000 το χρόνο, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα των "μερένγκες". Συγκεκριμένα αντί 15.000.000 ευρώ που έπαιρνε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα έχει ετήσιο συμβόλαιο 12.000.000.

Λόγο σε αυτή την μετακίνηση έχει και ο χορηγός του, η Adidas, που πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής σύμφωνα με τον Ίντα. Ο Ισπανός δημοσιογράφος, βέβαια, είχε ισχυριστεί προ λίγων ημερών ότι η Ρεάλ θα αφήσει την περίπτωση του Πογκμπά γι' αυτήν του Έρικσεν.

Όσον αφορά την υπόθεση του Αζάρ, η γαλλική εφημερίδα "Equipe" έχει γράψει ότι οι "μερένγκες" θα ανακοινώσουν την απόκτηση του 28χρονου Βέλγου μετά τον τελικό του Europa League για 100.000.000 ευρώ. Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει πως έχει πάρει την απόφασή του για το μέλλον. Ο Ίντα κινείται στο ίδιο μήκος σχήματος και υποστηρίζει ότι πριν τον Πογκμπά θα έχει ανακοινωθεί ήδη ο Αζάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μαύρο πρωτοσέλιδο της MARCA για το κύκλωμα στημένων αγώνων
Μπαρτσελόνα: Για παραμονή του Βαλβέρδε μιλούν οι Ισπανοί
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ