ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Μένει ο Μόντριτς με συμβόλαιο στο επίπεδο του Ράμος"

"Μένει ο Μόντριτς με συμβόλαιο στο επίπεδο του Ράμος"
AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Λούκα Μόντριτς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ, όπως αποκαλύπτει η "Marca", αφού του προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο, επιπέδου... Σέρχιο Ράμος.

Τέλος στο σίριαλ της αποχώρησης του Λούκα Μόντριτς βάζει η " Marca", το κορυφαίο αθλητικό ΜΜΕ στην Ισπανία, προσκείμενο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με απογευματινό ρεπορτάζ, ο Κροάτης μέσος συναντήθηκε με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ευρώπης και τους εξέφρασε την επιθυμία του να αλλάξει "στρατόπεδο" και συγκεκριμένα να αποδεχθεί την πρόταση εξαετούς συμβολαίου για 60.000.000 ευρώ καθαρά που έχει από την Ίντερ.

Εξ αρχής, πρόθεση του MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 ήταν να διαπραγματευτεί με τους "μερένγκες" και όχι να απαιτήσει να φύγει και αυτό συνέβη. Το αποτέλεσμα ήταν να πετύχει νέα συμφωνία σε σχέση με την τρέχουσα που τον δέσμευε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με 6.500.000 ευρώ ετησίως.

Το νέο συμβόλαιο του 32χρονου διεθνή θα του αποφέρει 10.000.000 ευρώ κάθε χρόνο, όσα εισπράττει και ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος. Στην κλίμακα θα είναι το δεύτερο υψηλότερο, πίσω μόνο από εκείνο του Γκάρεθ Μπέιλ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι δύο πλευρές φέρεται να έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές, ώστε εν τη απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από εννέα χρόνια, ο ρόλος του ηγέτη της Ρεάλ να περάσει στα χέρια του "μαέστρου" της μεσαίας γραμμής.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ