ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με πρησμένο μάτι στην προπόνηση της Ρεάλ ο Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo bleeds from his forehead during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 21, 2018. Ronaldo scored twice in Real Madrid's 7-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo bleeds from his forehead during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 21, 2018. Ronaldo scored twice in Real Madrid's 7-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στην προπόνηση της Ρεάλ παρά το γεγονός ότι το μάτι του παραμένει πρησμένο μετά τον τραυματισμό του με τη Λα Κορούνια. Δείτε βίντεο από το ιατρείο, όπου το πρόσωπό του ήταν μέσα στα αίματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τραυματίστηκε στο μάτι στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (7-1) στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Ο Πορτογάλος δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι και το πρόσωπό του γέμισε αίματα.

Ο "CR7' συμμετείχε στην προπόνηση και μία από τις φωτογραφίες δείχνει σε ποια κατάσταση βρίσκεται το μάτι του, το οποίο είναι πρησμένο. Πάντως, δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Πορτογάλος και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.

Με πρησμένο μάτι στην προπόνηση της Ρεάλ ο Ρονάλντο

Όταν, δε, είχε βρεθεί στο ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες, το πρόσωπό του ήταν μέσα στα αίματα και το ιατρικό προσωπικό προσπαθούσε να σταματήσει την πληγή και να του κάνει ράμματα. Ο ίδιος παρέμενε ψύχραιμος και χωρίς να φαίνεται ότι πονούσε.

Δείτε βίντεο από το ιατρείο:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ