ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Μάχη" Μίτσελ - Λάουντρουπ για τον πάγκο της Ρεάλ

"Μάχη" Μίτσελ - Λάουντρουπ για τον πάγκο της Ρεάλ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", οι Μίτσελ και Μίκαελ Λάουντρουπ είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για να διαδεχθούν τον Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ.

Οι διοικούντες τη Ρεάλ συνεχίζουν να αναζητούν τον ιδανικό διάδοχο του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η αρνητική τροπή που πήραν οι περιπτώσεις πρωτοκλασάτων προπονητών, όπως οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Γιόακιμ Λεβ, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Γιούργκεν Κλοπ και Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει αναγκάσει τους "μερένγκες" να στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις με... μαδριλένικο παρελθόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Marca", τα δύο μεγάλα φαβορί για να διαδεχθούν τον "Ζιζού" στον πάγκο της Ρεάλ είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ και ο Μίκαελ Λάουντρουπ, οι οποίοι έχουν συνυπάρξει στους "μερένγκες" την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστές.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αποφασίσει να δώσουν τα ηνία σε ένα προπονητή που θα γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία της Ρεάλ, θα έχει εμπειρία από πάγκους άλλων ομάδων και θα δει τους "μερένγκες" ως την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Οι δύο προαναφερθέντες πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και βρίσκονται στην... pole position του Plan B της Ρεάλ.

Ο Λάουντρουπ αποχώρησε ύστερα από δύο σεζόν απ' την Al Rayyan του Κατάρ, ενώ κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των Μπρόντμπι, Χετάφε, Σπαρτάκ Μόσχας, Μαγιόρκα, Σουόνσι και Al Duhail. Τόσο στη Χετάφε όσο και στη Σουόνσι παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο που κέρδισε την εκτίμηση του κόσμου.

Απ' την άλλη πλευρά, ο Μίτσελ αποχώρησε μεσούσης της σεζόν απ' τη Μάλαγα λόγω της κακής πορείας της ομάδας, την οποία κατά την περυσινή σεζόν κατάφερε να τη διατηρήσει στη La Liga. Προηγούμενως διατέλεσε προπονητής στη Σεβίλλη, τη Χετάφε, τη Ράγιο Βαγεκάνο, τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ