ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέλο για Λοπετέγκι: "Είμαστε μαζί του μέχρι το θάνατο"

Real Madrid's Marcelo points as he warms up ahead of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Marcelo points as he warms up ahead of the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Μαρσέλο στηρίζει τον Τζούλεν Λοπετέγκι, εκφράζοντας και τους υπόλοιπους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας πως είναι μαζί του μέχρι τον... θάνατο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει από το κακό στο χειρότερο, το ένα κακό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο, οι εμφανίσεις είναι τραγικές και τα αρνητικά ρεκόρ σπάνε διαδοχικά. Και όμως, οι παίκτες της ομάδας στηρίζουν τον Τζούλεν Λοπετέγκι, με τον Μαρσέλο να βγαίνει μπροστά και να σηκώνει ασπίδα προστασίας στον Ισπανό προπονητή των "μερένγκες".

"Είμαστε μαζί του μέχρι το θάνατο", είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο "beIN Sports" ο διεθνής Βραζιλιάνος ακραίος μπακ μετά την ήττα από τη Λεβάντε στο "Μπερναμπέου" με 1-2, για να συνεχίσει πως "υπάρχει μια πολύ καλή σχέση και πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει. Μας μιλάει πολύ ξεκάθαρα".

Από εκεί και πέρα, είπε πως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση του Λοπετέγκι με τον Μπενίτεθ, ο οποίος επίσης δεν είχε επιτυχημένο πέρασμα από την ομάδα, για να αναφέρει κατόπιν πως "νιώθω το βάρος της φανέλας και αισθάνομαι άσχημα όταν δε νικάμε"

Τέλος, ρωτήθηκε για το ματς με τη Λεβάντε και τόνισε πως η αντίπαλος δεν έκανε πολλά πράγματα, απλά πήρε νωρίς το προβάδισμα, πως οι παίκτες της Ρεάλ πάλεψαν τουλάχιστον για την ισοπαλία και πως "τελειώσαμε το ματς χωρίς ανάσες, γιατί αφήσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο".

AP Photo/Sergei Grits

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ