ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μάρκος Αλόνσο, ο αντι-Μαρσέλο της Ρεάλ

Chelsea's Marcos Alonso celebrates after scoring his side's third goal during the English FA Cup fourth round soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Jan. 28, 2018 . (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Marcos Alonso celebrates after scoring his side's third goal during the English FA Cup fourth round soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Jan. 28, 2018 . (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Πρώτο φαβορί για να μπει στα... παπούτσια του Μαρσέλο λογίζεται ο Μάρκος Αλόνσο, στην περίπτωση που επαληθευτούν τα σενάρια περί φυγής του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ για την Γιουβέντους.

Παπούτσι από τον τόπο της! Η Ρεάλ θα... πνίξει τον πόνο της με τον Μάρκος Αλόνσο, στην περίπτωση που ο Μαρσέλο πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους "μερένχες" με προορισμό την Γιουβέντους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Tuttosport", η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ρίχνει τα μεταγραφικά της βέλη σημαδεύοντας τον αριστερό μπακ-χαφ της Τσέλσι, καθώς επιζητά να καλύψει τα νώτα της στην περίπτωση που ο Βραζιλιάνος αμυντικός επιλέξει να σμίξει με τον επιστήθιο φίλο του, Κριστιάνο Ρονάλντο, στη Γιουβέντους.

Ο 27χρονος άλλοτε μπακ της Φιορεντίνα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα που έχουν καταρτίσει οι "μπλάνκος", ώστε να λάβει το χρίσμα της διαδοχής στο αριστερό άκρο της μαδριλένικης άμυνας, όμως οι "μπλε" του Λονδίνου θα προβάλλουν σθεναρή αντίσταση, προκειμένου να μην χάσουν ένα βασικό γρανάζι της μηχανής τους, έχοντας θέσει ως τιμή εκκίνησης τα 60 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ