ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Marca: "Ο Χάβερτς θα χρειαστεί να περιμένει την Ρεάλ"

Marca: "Ο Χάβερτς θα χρειαστεί να περιμένει την Ρεάλ"

Ο 20χρονος επιθετικός μέσος, Κάι Χάβερτς, βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας Marca, η οποία αναφέρει ότι η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να καθυστερήσει.

Με τον 20χρονο επιθετικό μέσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς, ασχολείται το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας Marca την Κυριακή (31/5). Συγκεκριμένα αναφέρει ότι για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης " θα πρέπει να περιμένει".

Στη συνέχεια η εφημερίδα τονίζει: "Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά ο οικονομικός αντίκτυπος της πανδημίας του κορονοϊού σημαίνει ότι η μεταγραφή του καλοκαιριού δεν είναι πιθανή".

Ωστόσο, η Marca υπογραμμίζει ότι ο Κάι Χάβερτς τελικά μπορεί να μην περιμένει τους "μερένγκες", καθώς η Μπάγερν Μονάχου τον παρακολουθεί στενά και θέλει να κάνει δικό της ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός επιθετικός μέσος των Ασπιρίνων μετράει τη φετινή σεζόν 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 15 γκολ και έχει μοιράσει 8 ασιστ.

Marca: "Ο Χάβερτς θα χρειαστεί να περιμένει την Ρεάλ"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ