ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Marca για Μπέιλ: "Δεν είναι φτιαγμένος από πέτρα"

Marca για Μπέιλ: "Δεν είναι φτιαγμένος από πέτρα"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ προσελκύει γι' ακόμη μία μέρα το ενδιαφέρον των ισπανικών εφημερίδων, με τον Ουαλό παίκτη των "μερένγκες" να φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της Marca.

Ντόρο προκάλεσαν στην Ισπανία οι δηλώσεις του Γκάρεθ Μπέιλ σε podcast του Έρικ Άντερς Λανγκ, όπου υπερασπίστηκε το μεγάλο του πάθος, το γκολφ. " Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα μαζί μου γιατί παίζω γκολφ, δεν ξέρω τον λόγο" είχε δηλώσει συγκεκριμένα.

Την Τετάρτη (27/5) η ισπανική εφημερίδα AS εξαπέλυσε επίθεση στον Ουαλό παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζοντας τόν στο πρωτοσέλιδό της με αμφίεση γκολφέρ, κρατώντας ένα μπαστούνι, ενώ αναρωτήθηκε τι γίνεται με τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.

Η εφημερίδα Marca θέλησε την Πέμπτη (28/5) να υπερασπιστεί τον Μπέιλ και την κριτική που δέχεται τη φετινή χρονιά. "Ο Μπέιλ δεν είναι φτιαγμένος από πέτρα" αναφέρει το πρωτοσέλιδό της η ισπανική εφημερίδα. Παράλληλα, συμπληρώνει: "Όταν σου σφυρίζουν, χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, παίζεις χειρότερα και σου σφυρίζουν ακόμη περισσότερο".

Η φετινή χρονιά δεν είναι καλή για τον Γκάρεθ Μπέιλ, αφού σε 18 παιχνίδια με τη Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόλις τρία γκολ και δύο ασίστ.

Marca για Μπέιλ: "Δεν είναι φτιαγμένος από πέτρα"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ