ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μάνατζερ Μπέιλ: "Οι οπαδοί της Ρεάλ έπρεπε να του φιλούν τα πόδια"

Real midfielder Gareth Bale celebrates after scoring his side's second goal during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real midfielder Gareth Bale celebrates after scoring his side's second goal during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο μάνατζερ του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπαρνέτ ξέσπασε κατά των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπο του πελάτη του στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Αν ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν μία φορά ανεπιθύμητος στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" από τους οπαδούς της Ρεάλ, τώρα μετά τις δηλώσεις του μάνατζέρ του, Τζόναθαν Μπαρνέτ το κλίμα έχει "βαρύνει" περισσότερο στην ισπανική πρωτεύουσα για τον Ουαλό σούπερ σταρ.

" Γενιές οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης θα μιλούν για τα γκολ του Γκάρεθ για χρόνια. Θα έπρεπε να ντρέπονται για τους εαυτούς τους" είπε ο Μπαρνέτ στο πρώτο του σχόλιο στο Sky Sports για τις αποδοκιμασίες...

Και δεν έμεινε μόνο εκεί, σημειώνοντας με σκληρότερα λόγια: " Στον Γκάρεθ αξίζει ο μέγιστος σεβασμός και αυτοί του συμπεριφέρονται προσβλητικά. Βρίσκεται στην Ισπανία έξι χρόνια και έχει κερδίσει τα πάντα. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και αυτοί οι οπαδοί που τον αποδοκιμάζουν θα έπρεπε να του φιλούν τα πόδια!"

Όσον αφορά στο μέλλον του παίκτη, ο Μπαρνέτ ξεκαθάρισε ότι το καλοκαίρι ο Μπέιλ δεν έχει να πάει πουθενά: " Δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Δεν θα πάει πουθενά το καλοκαίρι, κόντρα στα δημοσιεύματα. Θέλει να μείνει στην Ρεάλ και η Ρεάλ θέλει να τον κρατήσει..."

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ