ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μάνατζερ Μπέιλ: "Δεν θα πάει στην Premier, είναι καλά στην Ρεάλ"

Μάνατζερ Μπέιλ: "Δεν θα πάει στην Premier, είναι καλά στην Ρεάλ"
AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποτελεί μήλον της Έριδος για πολλούς αγγλικούς συλλόγους, με τον μάνατζέρ του να τονίζει ωστόσο πως ο Ουαλός δεν θα γυρίσει στην Premier League αφού έχει ό,τι επιθυμεί στην Ρεάλ.

Τι και αν τον θέλει πίσω η Τότεναμ και τον έχει βάλει στο μάτι τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Νιούκαστλ; Τι και αν η σχέση του με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης και τον κόσμο της ομάδας έχει περάσει από χίλια κύματα και είναι ο Νο 1 αποδιοπομπαίος τράγος στα ματια του μαδριλένικου Τύπου για καθε αποτυχία των μερένγκες;

Ο Γκάρεθ Μπέιλ οδεύει προς τη συμπλήρωση μίας επταετίας στο "Μπερναμπέου" που μόνο... φαγούρας δεν είναι έχοντας κατακτήσει τέσσερις φορές το Champions League και, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, αισθάνεται καλά για να συνεχίσει και άλλα χρόνια στην Ρεάλ.

"Όπως λέω πάντα, είναι αρκετά ευτυχισμένος στην Ρεάλ, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη φαντάζεται πως μπορεί να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Είναι η ζωή που θελει, από οικονομική άποψη έχει αρκετά χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής του, τόσο για αυτόν, όσο για τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Μάνατζερ Μπέιλ: "Δεν θα πάει στην Premier, είναι καλά στην Ρεάλ"
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Έχει κερδίσει τα πάντα, του λείπει μόνο το Μουντιάλ. Το να επιστρέψει για να παίξει στην Αγγλία θα ήταν κάτι σπουδαίο αλλά δεν νομίζω πως είναι αυτό που θέλει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ", είπε ο μάνατζέρ του, Τζόναθαν Μπάρντετ, μιλώντας στο "BBC".

Όσο για το πόσα χρήματα θα χρειαστεί να δαπανήσει μία ομάδα για να τον πείσει να αφήσει την Ρεάλ και να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον, ο μάνατζερ του 30χρονου Ουαλού φορ απάντησε:

"Δεν έχω ιδέα. Έχει πολύ μεγάλο κασέ και εξαρτάται και από το τι επιθυμεί ο ίδιος να κάνει από εδώ και πέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ