ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

L' Equipe: Η Ρεάλ ανακοινώνει τον Αζάρ μετά τον τελικό Europa League

Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Huddersfield Town at Stamford Bridge stadium in London, Britain, Saturday, Feb. 2, 2019. (AP Photo/ Alastair Grant)
Chelsea's Eden Hazard celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Huddersfield Town at Stamford Bridge stadium in London, Britain, Saturday, Feb. 2, 2019. (AP Photo/ Alastair Grant) AP

H Ρεάλ Μαδρίτης θ' ανακοινώσει σύμφωνα με την Equipe την απόκτηση του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι αντί 100.000.000 ευρώ αμέσως μετά τον τελικό του Europa League (29/5) κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Εντέν Αζάρ αποκάλυψε μετά το τελευταίο ματς της Τσέλσι, την Κυριακή (12/5) κόντρα στη Λέστερ, πως έχει πάρει ήδη την απόφασή του για το μέλλον του.

"Πήρα την απόφασή μου. Περιμένω όπως περιμένετε εσείς οι δημοσιογράφοι αλλά και οι οπαδοί. Έχω διαμηνύσει στους ανθρώπους του συλλόγου τα "θέλω" μου μερικές εβδομάδες πριν", υποστήριξε ο 28χρονος Βέλγος διεθνής σταρ των μπλε.

Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, Equipe, αποκαλύπτει τη Δευτέρα (13/5) ότι ο Αζάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Μάλιστα η ομάδα της Μαδρίτης αναμένεται ν' ανακοινώσει την απόκτησή του από εκείνη του Λονδίνου στις 29 Μαΐου.

Αμέσως, δηλαδή, μετά τον τελικό του Europa League ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού. Σύμφωνα με το γαλλικό ρεπορτάζ το κόστος της μετακίνησης του Αζάρ από τους μπλε στους μερένγκες θ' ανέλθει στα 100.000.000 ευρώ.

Το φλερτ της Ρεάλ με τον Εντέν Αζάρ κρατά πολλά χρόνια. Πλέον, όμως, φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη. Η Ρεάλ ψάχνει έναν σταρ να την καθοδηγήσει στη νέα εποχή κι ο Βέλγος είναι ο εκλεκτός του Ζινεντίν Ζιντάν.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ