ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ξαναπαίρνει για να ξαναπουλήσει τον Μασκαρέλ η Ρεάλ

Cologne's Christian Clemens, left, and Frankfurt's Omar Mascarell challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Eintracht Frankfurt in Cologne, Germany, Tuesday, April 4, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Cologne's Christian Clemens, left, and Frankfurt's Omar Mascarell challenge for the ball during the German Bundesliga soccer match between 1. FC Cologne and Eintracht Frankfurt in Cologne, Germany, Tuesday, April 4, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκτήσει με μεταγραφή το καλοκαίρι τον Ομάρ Μασκαρέλ, τον οποίον πούλησε το 2016 στην Άιντραχτ, όχι για να τον κρατήσει, αλλά για τον πουλήσει ξανά με μεγαλύτερο ποσό σε άλλη ομάδα.

Με τόση ποιότητα στη μεσαία γραμμή των "μερένγκες", ήταν αδύνατο να βρει χώρο και χρόνο. Ο 25χρονος Ισπανός μέσος (γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Ρεάλ), Ομάρ Μασκαρέλ (δεξιά στην κεντρική φωτογραφία), πωλήθηκε από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας στην Άιντραχτ το καλοκαίρι του 2016 αντί 900.000 ευρώ.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στη Γερμανία με την ομάδα της Φρανκφούρτης (33 συμμετοχές στην Bundesliga, 6 στο DFB-Pokal κι ένα γκολ), έχουν ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Στο συμβόλαιό του, ωστόσο, υπήρχε ρήτρα επαναγοράς του από τη Ρεάλ αντί 4.000.000 ευρώ.

Οι Μαδριλένοι θα την ενεργοποιήσουν το καλοκαίρι για να αποτελέσει την πρώτη προσθήκη τους κατά τη θερινή μεταγραφική σεζόν του 2018. Αλλά, δεν θα επιστρέψει για να μείνει. Σκοπός της επαναγοράς του από τη Ρεάλ, είναι να πωληθεί ξανά σε καλύτερη τιμή. Ήδη υπάρχουν ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν τη διάθεση να δαπανήσουν το ποσό των 15.000.000 ευρώ για τον Μασκαρέλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ