ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρόος: "Προτιμώ να βλέπω τένις και μπάσκετ παρά ποδόσφαιρο"

Real midfielder Toni Kroos controls the ball during a Group G Champions League soccer match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Real midfielder Toni Kroos controls the ball during a Group G Champions League soccer match between CSKA Moscow and Real Madrid at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 2, 2018. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP

Σε συνέντευξη του ο Τόνι Κρόος παραδέχτηκε πως στον ελεύθερο χρόνο του προτιμά να παρακολουθεί αγώνες τένις ή μπάσκετ από το να βλέπει ποδόσφαιρο.

Δημοσιεύτηκε ολόκληρη η συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική έκδοση του "Esquire" ο Τόνι Κρόος και αν μη τι άλλο έκρυβε κι άλλα διαμάντια. Χτες, έγινε γνωστό ότι στον μέσο της Ρεάλ δεν αρέσει η ζωή που κάνει και πως μόλις σταματήσει το ποδόσφαιρο δεν θα ασχοληθεί με την προπονητική.

Στο υπόλοιπο κομμάτι της συνέντευξης αναφέρεται και σε άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Ένα εξ αυτών, το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει το πόσο δεν του αρέσει η ζωή που κάνει, είναι το γεγονός πως δεν παρακολουθεί καθόλου αγώνες ποδοσφαίρου. "Μου αρέσει μόνο να βλέπω μεγάλα ματς ή αγώνες του Champions League, γενικότερα όμως δεν παρακολουθώ αρκετά" τόνισε αρχικά και συνέχισε: "Για να είμαι ειλικρινής παρακολουθώ περισσότερο τένις και μπάσκετ".

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει και σε ερώτηση για τους αγαπημένους του παίκτες στεναχωρώντας τους Ισπανούς. "Είναι ένα εύκολο ερώτημα αυτό. Ο αγαπημένος μου τενίστας είναι ο Ρότζερ Φέντερερ. Ζητώ συγγνώμη από τους Ισπανούς. Μου αρέσει και ο Ναδάλ, τον έχω συναντήσει, είναι έξυπνος και διαθέτει χιούμορ, ωστόσο ως παίκτη προτιμώ τον Φέντερερ. Στο ΝΒΑ υποστηρίζω τους Ντάλας Μάβερικς γιατί εκεί παίζει ένας σπουδαίος Γερμανός, ο Ντιρκ Νοβίτσκι. Θα έλεγα ότι είναι ο αγαπημένος μου αθλητής. Από εκεί και πέρα μου αρέσει και το στιλ του Στεφ Κάρι" τόνισε ο Τόνι Κρόος.

Photo credits: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ