ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρόος: "Πανηγυρίσαμε κάπως τον διασυρμό της Μπαρτσελόνα"

Real Madrid's Toni Kroos looks on during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Toni Kroos looks on during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Feb. 16, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο μέσος της Ρεάλ, Τόνι Κρόος, αποκάλυψε την αντίδραση του ίδιου και των συμπαικτών του μετά το διασυρμό (2-8) της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν.

Είδε την πρώην του ομάδα, Μπάγερν, να διασύρει την μεγάλη αντίπαλο της Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, στον προημιτελικό του Final 8 του Champions League στη Λισσαβώνα.

Ο Γερμανός μέσος των μερένγκες, Τόνι Κρόος, αποκάλυψε στο podcast που κάνει μαζί με τον αδελφό του, Φέλιξ, την αντίδραση του ίδιου και των συμπαικτών του στην ομάδα που διατηρούν στο whatsapp.

"Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα πάντα, αλλά δεν μας πήρε κι από κάτω. Πανηγυρίσαμε κάπως, κατά κάποιο τρόπο", υποστήριξε ο Τόνι Κρόος σχετικά με την αντίδραση των παικτών της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ