ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρόος: "Ίσως αποσυρθώ μετά τη λήξη του συμβολαίου μου"

Κρόος: "Ίσως αποσυρθώ μετά τη λήξη του συμβολαίου μου"

Σοβαρότατες πιθανότητες στο ενδεχόμενο απόσυρσης από τη δράση μόλις στα 32 του έδωσε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος.

Σε μια ασυνήθιστη δήλωση προχώρησε ο Τόνι Κρόος, μιλώντας στο περιοδικό "Kicker". Τόνισε ότι σκοπός του είναι να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο μόλις στα 32 του χρόνια, δηλαδή όταν το τρέχον συμβόλαιό του "εκπνεύσει", καθότι θεωρεί ταλαιπωρία για το σώμα του το να συνεχίσει μετά από την εν λόγω ηλικία ως επαγγελματίας.

"Θα είμαι 32 στο τέλος του συμβολαίου μου. Δεν βλέπω τον εαυτό μου να παίζει μέχρι τα 38 ή τα 39. Στα 32, έχεις δώσει τα καλύτερα χρόνια σου στο ποδόσφαιρο. Σεβόμενος τη φυσική κατάσταση, είναι μια καλή ηλικία για να αποσυρθείς. Δεν θέλω, όμως, να δεσμευτώ ως προς αυτό, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται σε έξι χρόνια".

Για το ενδεχόμενο να μετακινηθεί κάποια στιγμή στην Μπαρτσελόνα, είπε: "Είναι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Δεν μπορώ να σκέφτομαι το πώς θα ήταν αν πήγαινα στην Μπαρτσελόνα. Είναι θέμα σεβασμού προς τους οπαδούς".

Ο 26χρονος Γερμανός μεταγράφηκε από την Μπάγερν Μονάχου στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2014, λίγες ημέρες αφότου πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντιάλ με τα "Παντσέρ". Έκτοτε, αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας, καθώς παρέα με τον Λούκα Μόντριτς συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ