ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρόος για Μπέιλ: "Η κατάσταση είναι δυσάρεστη για όλους"

Κρόος για Μπέιλ: "Η κατάσταση είναι δυσάρεστη για όλους"
AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε ονειρεμένα τη σεζόν εντός των συνόρων με την κατάκτηση της La Liga ωστόσο το αγκάθι του Γκάρεθ Μπέιλ παραμένει και ο Τόνι Κρόος παραδέχτηκε την άβολη σχέση των δύο πλευρών μέσω συνέντευξής του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τίναξε τη μπάνκα στον αέρα το καλοκαίρι του 2013 όταν απέκτησε τον Γκάρεθ Μπέιλ και το κόστος της μετακίνησής του από την Τότεναμ έφτασε τα 100.000.000 ευρώ, ωστόσο επτά χρόνια μετά οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως ο Ουαλός έμεινε στον πάγκο στα επτά τελευταία ματς της Ρεάλ στο πρωτάθλημα και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ το φινάλε τον βρήκε να διαγράφει τη χειρότερη σεζόν του από τις επτά συνολικά που βρίσκεται στο "Μπερναμπέου": έπαιξε σε μόλις 16 ματς πρωταθλήματος (20 συνολικά) και πέτυχε μόλις 2 γκολ (3 συνολικά).

Ο ίδιος έχει φροντίσει να δείξει με κάθε τρόπο πως κάνει αγγαρεία στους Μαδριλένους και πως θέλει να αλλάξει περιβάλλον και την ίδια ώρα ο προπονητής, η διοίκηση και οι οπαδοί τον θεωρούν ξένο σώμα, όμως το διαζύγιο δεν είναι εύκολο να έρθει.

Αιτία το συμβόλαιο που έχει μέχρι το 2022 και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ρεάλ να βρεθεί αγοραστής, με τον Τόνι Κρόος να παραδέχεται μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του πως όλη αυτή η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη για κανέναν μέσα στην ομάδα.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, right, talks with Real Madrid's Gareth Bale during the Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Jose Breton)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, right, talks with Real Madrid's Gareth Bale during the Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Jose Breton) AP PHOTO/JOSE BRETON

Εκτιμώ πως το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να αποχωρήσει αλλά ο σύλλογος είπε το ναι στην αρχή και κατόπιν έκανε πίσω. Δεν ξερω αν είναι ακόμα τσαντισμένος. Είναι μία δύσκολη κατάσταση", τόνισε ο Γερμανός διεθνής μέσος, που θέλησε πάντως να χρυσώσει το χάπι προσθέτοντας τα εξής:

"Σίγουρα η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όσο παρουσιάζεται. Όλα είναι καλά μέσα στην ομάδα. Τον ξέρω εδώ και έξι χρόνια και έχουμε κατακτήσει κάποια σημαντικά πράγματα μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ