ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρόος: "Αν είχα αμφιβολίες για το μέλλον μου, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα"

Real Madrid's Toni Kroos, left, duels for the ball with Rayo Vallecano's Luis Advíncula during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Rayo Vallecano at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Toni Kroos, left, duels for the ball with Rayo Vallecano's Luis Advíncula during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Rayo Vallecano at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Τόνι Κρόος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2023 και μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για την συμφωνία, αλλά και για την κακή σεζόν των "μερένγκες"

Παρά τις φήμες που ακούγονταν στα διεθνή Μέσα για αποχώρηση του Τόνι Κρόος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τελικά ο Γερμανός χαφ ανανέωσε με τη "Βασίλισσα" μέχρι το 2023.

Στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε για την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Κρόος μίλησε για τη σχέση του με την Ρεάλ: "Για μένα αυτή η ανανέωση είναι σημαντική, είναι ένα καλό σημάδι από την ομάδα, έχω ξεχωριστή σχέση με το κλαμπ. Από την πρώτη μέρα η ομάδα είχε εμπιστοσύνη σε μένα, βοήθησα την ομάδα να κερδίσει πολλούς τίτλους. Μαζί θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Αν είχα αμφιβολίες για το μέλλον μου, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα".

Επιπλέον, υποστήριξε ότι μετά από τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις Champions League, μία κακή χρονιά είναι κάτι το φυσιολογικό: "Φέτος δεν νομίζω ότι κάποιος παίκτης έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο. Όταν αυτό συμβαίνει σε πολλούς παίκτες δυσκολεύεσαι να έχεις επιτυχίες. Είμαστε άνθρωποι. Αυτό πιθανόν να είναι φυσιολογικό μετά από τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις. Νόμιζα ότι ήταν αδύνατο, αλλά τα καταφέραμε. Είναι φυσιολογικό να μην είσαι πάντα στο κορυφαίο επίπεδο".

Επιπλέον, ο Κρόος προανήγγειλε αλλαγές και βελτίωση ενόψει της νέας σεζόν: "Θα αλλάξουν τα πράγματα στην ομάδα, είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι γι' άλλα τέσσερα χρόνια εδώ. Όταν βλέπεις στα ημιτελικά του Champions League, τις αγγλικές ομάδες να τα δίνουν όλα, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ήταν να κερδίσουμε τρεις φορές τη διοργάνωση. Θα προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν, θα βελτιωθούμε ξανά, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ