Κριστιάνο Ρονάλντο: "Έχω τη συνείδησή μου καθαρή"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε από Ισπανούς δημοσιογράφους για την άσκηση δίωξης προς το πρόσωπό του για φοροδιαφυγή και υποστήριξε ότι έχει τη συνείδησή του καθαρή.

O Εισαγγελέας της Μαδρίτης αποφάσισε να ασκήσει δίωξη την Τρίτη (13/6) στον Κριστιάνο Ρονάλντο για φοροδιαφυγή, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ να κινδυνεύει με φυλάκιση από δύο έως επτά χρόνια σε περίπτωση που κριθεί ένοχος.

Οι "μερένγκες" στήριξαν με ανακοίνωσή τους τον ποδοσφαιριστή τους σε αυτή τη δικαστική του περιπέτεια κι αυτός πήρε θέση για πρώτη φορά μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε ύστερα από το "μαρκάρισμα" που δέχθηκε από Ισπανούς δημοσιογράφους του Deportes Cuatro.

Deportes Cuatro: "Είδες τι γράφει ο Τύπος σήμερα;"

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Έχω τη συνείδησή μου καθαρή"

Deportes Cuatro: "Αθώος;"

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Πάντα".

Ο Εισαγγελέας της Μαδρίτης αποφάσισε να ασκήσει δίωξη στον Πορτογάλο σούπερ σούπερ σταρ, ο οποίος έχει βρεθεί στη "δαγκάνα" των αρχών επειδή φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα ύψους 14.700.000 ευρώ το διάστημα μεταξύ του 2011 και του 2014.

Ο 31χρονος Πορτογάλος αστέρας κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από δύο έως επτά έτη (με αναστολή) σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, καθώς κατηγορείται πως χρησιμοποίησε φορολογικούς παραδείσους, όπως οι Παρθένοι Νήσοι, για να γλιτώσει την υψηλή φορολογία της Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O CR7 KATHΓΟΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΥΨΟΥΣ 14.7 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Επίσημο: Δίωξη στον Ρονάλντο για φοροδιαφυγή!

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΟΙ "ΜΕΡΕΝΓΚΕΣ"

Η Ρεάλ πήρε θέση για την υπόθεση φοροδιαφυγής του Ρονάλντο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ευρωπαϊκή χώρα με τους πλουσιότερους κατοίκους

Μια παντελώς άγνωστη χώρα-γειτονιά στο κέντρο της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ