ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Αυτοί είναι οι έξι διάδοχοί μου"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates with the trophy after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) (AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν μελλοντικά να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως το κάνει ο ίδιος και ο Λιονέλ Μέσι τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας διανύσει πλέον το 33ο έτος της ηλικίας, παραμένοντας ωστόσο στο κορυφαίο επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατά τη γνώμη του θα λάμψουν τα επόμενα χρόνια και που θα κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως το κάνει ο ίδιος με τον Λιονέλ Μέσι τα τελευταία χρόνια.

Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, υποστήριξε στο περιοδικό World Soccer ότι ο συμπαίκτης του, Μάρκο Ασένσιο, έχει όλα τα φόντα να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής. "Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι εγώ και ο Μέσι" είπε ο Ρονάλντο, και πρόσθεσε:

"Όσο για την επόμενη γενιά, πιστεύω ότι ο Ασένσιο έχει όλες τις ικανότητες να τα καταφέρει και ακολούθως οι Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ντεμπελέ, Αζάρ και Ράσφορντ. Υπάρχουν 10-15 παίκτες με μεγάλες δυνατότητες να γίνουν οι καλύτεροι".

Ο 22χρονος Ασένσιο, που ήταν πρώτος στις επιλογές του Κριστιάνο, ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2014, έχοντας δοθεί δανεικός σε Μαγιόρκα και Εσπανιόλ. Οι "μερένχες" τον είχαν αποκτήσει από τη Μαγιόρκα. Είναι 11 φορές διεθνής με την εθνική Ισπανίας και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 53 ματς, με 11 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

(AP Photo/Pavel Golovkin)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ