ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα η ποδοσφαιρική Ρεάλ

Real Madrid's Sergio Ramos reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Sergio Ramos reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 1, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το θετικό κρούσμα κορονοϊού στην μπασκετική ομάδα της Ρεάλ έχει επιπτώσεις και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς οι παίκτες μπήκαν σε καραντίνα και θα υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον αθλητισμό, αφού το θετικό κρούσμα κορονοϊού στην μπασκετική ομάδα της Ρεάλ έχει επιπτώσεις και στην ποδοσφαιρική, με τους παίκτες να αποχωρούν από τη σημερινή (12/03) προπόνηση και να μπαίνουν σε καραντίνα προκειμένου να υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις.

Θυμίζουμε πως σε καραντίνα έχουν μπει ήδη η Γιουβέντους και η Ίντερ, ύστερα από το θετικό κρούσμα του Ντανιέλε Ρουγκάνι, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέμεινε στη Μαδέρα γι' αυτό το λόγο. Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η ρεβάνς των "μερένγκες" με τη Σίτι στο Μάντσεστερ είναι στον "αέρα", ενώ η UEFA εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο διακοπής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ