ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κορονοϊός: Και η Ρεάλ στο δρόμο των περικοπών

Κορονοϊός: Και η Ρεάλ στο δρόμο των περικοπών

Η Ρεάλ μπορεί αρχικά να υποστήριζε πως δεν πρόκειται να προχωρήσει σε περικοπές μισθών, αλλά σύμφωνα με την El Pais οι ιθύνοντες των "Μερένγκες" άρχισαν να αντιλαμβάνονται πως αυτός ο δρόμος είναι αναπόφευκτος.

Τις τελευταίες μέρες έγινε μεγάλος ντόρος στην Ισπανία για τις περικοπές μισθών στη Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο, ώστε να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές συνέπειες που συνδέονται με τον κορονοϊό.

Την ίδια ώρα, στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης επικρατούσε η βεβαιότητα, εκ μέρους της διοίκησης, πως το κλαμπ δεν θα προχωρήσει σε αυτό το δρόμο και ότι οι παίκτες θα πληρωθούν κανονικά, παρότι δεν υπάρχει δράση.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Pais, ωστόσο, και οι Μερένγκες αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως αυτή είναι η μοναδική λύση. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να γίνει άμεσα συνάντηση με τους αρχηγούς στις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ για να βρεθεί λύση.

"Καλή η οικονομική κατάσταση της Ρεάλ, αλλά η μη είσπραξη χρημάτων από τηλεοπτικά δικαιώματα, περιηγήσεις σε μουσεία και άλλες πηγές εσόδων για τουλάχιστον δύο μήνες, θα είναι μεγάλη οικονομική ζημία" προσθέτει σε δικό της ρεπορτάζ η Marca.

Προ ημερών ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε ξεκαθαρίσει στον Σέρχιο Ράμος πως δεν θα υπάρξει μείωση μισθών, ούτε σε ποδοσφαιριστές ούτε σε μπασκετμπολίστες, ούτε στους υπαλλήλους (800).

Υπενθυμίζεται ότι η μείωση μισθών στη Μπαρτσελόνα θα είναι συνολικά 72%, ώστε να λάβουν ολόκληρο το μισθό οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ