ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κορονοϊός: Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε μειώσεις 10% - 20%

Κορονοϊός: Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε μειώσεις 10% - 20%

Η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι οι ποδοσφαιριστές, οι μπασκετμπολίστες, οι προπονητές και οι υπάλληλοι του συλλόγου δέχτηκαν μειώσεις σε ποσοστό που κυμαίνεται από 10% μέχρι 20%, λόγω ασφαλώς του κορονοϊού.

Η Ρεάλ έγινε η επόμενη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που προχώρησε σε περικοπές λόγω κορονοϊού. Οι Μερένγκες ανακοίνωσαν ότι οι ποδοσφαιριστές, οι μπασκετμπολίστες, οι προπονητές και οι υπάλληλοι του συλλόγου δέχτηκαν μειώσεις σε ποσοστό που κυμαίνεται από 10% μέχρι 20%. Οι μειώσεις δεν θα αφορούν τους απλούς εργαζόμενους.

Με τις μειώσεις του 10% -σε περίπτωση που συνεχιστεί η σεζόν- η Ρεάλ θα εξοικονομήσει 50 εκατ. ευρώ και τα διπλάσια αν υπάρξει οριστική διακοπή (20%). "Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υπερήφανη για όλους εκείνους που συνθέτουν αυτή τη μεγάλη οικογένεια και την αδιάκοπη κουλτούρα των αξιών της, η οποία γίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Το πρωί της Τετάρτης (8/4) άλλωστε είχατε διαβάσει ότι οι παίκτες του μπασκετικού τμήματος της Ρεάλ ενημερώθηκαν ότι τα συμβόλαιά τους θα μειωθούν κατά 10% ή 20% για φέτος, ανάλογα με το μέλλον της La Liga.

Υπενθυμίζεται ότι η μείωση μισθών στη Μπαρτσελόνα θα είναι συνολικά 72%, ώστε να λάβουν ολόκληρο το μισθό οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ