ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κολλάει" του Κόντε στη Ρεάλ Μαδρίτης, δύο νέες υποψηφιότητες

Chelsea manager Antonio Conte gestures during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Chelsea at St James' Park, in Newcastle, England, Sunday May 13, 2018. (Owen Humphreys/PA via AP)
Chelsea manager Antonio Conte gestures during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Chelsea at St James' Park, in Newcastle, England, Sunday May 13, 2018. (Owen Humphreys/PA via AP) OWEN HUMPHREYS/PA VIA AP

Δημοσίευμα της "Marca" αποκαλύπτει πως η πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει γίνει περίπλοκη και ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζει δύο νέες περιπτώσεις προπονητών.

Ο Τζούλεν Λοπετέγκι δεν έχει απομακρυνθεί επίσημα από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βάλει μπρος τις μηχανές και ψάχνει τον διάδοχο του Ισπανού κόουτς που ταπεινώθηκε από την Μπαρτσελόνα με πέντε γκολ στο "Καμπ Νου".

Μέχρι στιγμής ως απόλυτο φαβορί για ν' αναλάβει τη "βασίλισσα" παρουσιαζόταν ο Αντόνιο Κόντε, ένα ισπανικό δημοσίευμα όμως περιπλέκει τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, η "Marca" έχει αναγάγει σε πρώτο θέμα ότι υπάρχει εμπλοκή στην πρόσληψη του Ιταλού, πρώην τεχνικού της Τσέλσι, και δύο άλλες υποψηφιότητες προκρίνονται. Βέβαια, το σχετικό ρεπορτάζ δεν αναδεικνύει τις αιτίες που φέρονται να απομακρύνουν τον Κόντε από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Όσον αφορά τους δύο διεκδικητές της τεχνικής ηγεσίας των "Μερένγκες": Το πρώτο όνομα είναι αυτό του Σαντιάγκο Σολάρι, του προπονητή της Β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, κι η δεύτερη είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την εθνική ομάδα του Βελγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ