ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κοεντράο και Πέπε στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής

Κοεντράο και Πέπε στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της πορτογαλικής εφημερίδας "Expresso", οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, Πεπ Και Φάμπιο Κοεντράο είναι μπλεγμένοι στο μεγάλο σκάνδαλο φοροδιαφυγής που πλήττει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Νέα βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας " Expresso", μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζοζέ Μουρίνιο και Ζόρζε Μέντες, ακόμα δύο Πορτογάλοι βρίσκονται μπλεγμένοι στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής που έφεραν στην επιφάνεια 12 μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας αποκαλύπτει πως ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ απέκρυψε 3.700.000 ευρώ το διάστημα 2009-2014 μέσω μίας off shore εταιρείας που είχε έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Όσον αφορά στον έτερο αμυντικό των "μερένγκες", φέρεται να "καρπώθηκε" 3.500.000 ευρώ μέσω της εταιρείας "Rodinn" που είχε έδρα τον Παναμά.

Κοεντράο και Πέπε στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής

Το 2011, ο Κοεντράο πήρε μεταγραφή απ' την Μπενφίκα στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 30.000.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος κλήθηκε να πληρώσει μόλις 900.000 ευρώ στην εφορία της Πορτογαλίας για την μετακίνησή του στην ισπανική ομάδα. Γι' ακόμα μία φορά, "εγκέφαλος" είναι ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης, Ζόρζε Μέντες.

Πέρα απ' την "Expresso" στο δίκτυο των αποκαλύψεων συμμετέχουν κι οι "Sunday Times" (Βρετανία), "Spiegel" (Γερμανία), "El Mundo" (Ισπανία), "Der Falter" (Αυστρία), "Le Soir" (Βέλγιο), "Politiken" (Δανία), "L' Espresso" (Ιταλία), "Mediapart" (Γαλλία), "Newsweek" (Σερβία), "RCIJ" (Ρουμανία), καθώς κι η ιστοσελίδα "Football Leaks".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ