ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κασίγιας: "Δεν ζήτησα συγνώμη από τον Τσάβι"

Κασίγιας: "Δεν ζήτησα συγνώμη από τον Τσάβι"

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ισπανική τηλεόραση μιλώντας για τη συνάντηση με τους Τσάβι και Πουγιόλ, το θέμα με τον Μουρίνιο αλλά και την Καρμπονέρο.

Ο Ίκερ Κασίγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο, Canal +, ξεκαθάρισε ότι δεν ζήτησε συγνώμη από τον Τσάβι κατά τη συνάντησή τους με αφορμή την εκτόνωση της έντασης στις αναμετρήσεις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ότι επέλεξε τη σιωπή στο θέμα του Ζοζέ Μουρίνιο και επανέλαβε την πίστη του, στους "μερένγκες"

Αναλυτικά όσα είπε ο Ίκερ Κασίγιας για:

Την επικαιρότητα: "Είχα ένα κακό σερί. Ειδικά γιατί ένας τραυματισμός μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, αλλά κάθε φορά έρχεται ένα κακό σερί, βγαίνουν θετικά συμπεράσματα."

Την ιστορία με την Μπαρτσελόνα: " Κυκλοφορεί μια ιστορία που δεν είναι αλήθεια. Κάλεσα τον Τσάβι και τον Πουγιόλ, και συζητήσαμε. Το θέαμα σε εκείνα τα παιχνίδια ήταν θλιβερό, αλλά όταν παίζαμε ο καθένας κοίταζε τον εαυτό του. Πριν από το Μπαρτσελόνα -Ρεάλ υπήρχε πολλή ένταση, ήμασταν σε μια τεταμένη κατάσταση. Εμείς υπερασπιζόμασταν τον προπονητή μας. Μίλησα με τον Τσάβι και τον Πουγιόλ . Τα είπαμε όλα. Αυτοί μιλούσαν για κλοτσιές, εμείς για τις διαμαρτυρίες τους στον διαιτητή. Ο Ίκερ Κασίγιας δεν ζήτησε συγνώμη από τον Τσάβι. Κάλεσα για να τους πω ότι αυτό επρόκειτο να φέρει ρήξη. Ο κόσμος λέει εάν κατέβασα τα παντελόνια, αλλά δεν ήταν έτσι. Υπήρχε ένταση και στην Εθνική υπήρχαν αλληλοκατηγορίες, αλλά άρχισαν να έρχονται καλές εποχές. "

Το αν ο Μουρίνιο το πίστευε: "Γι' αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε τον Μουρίνιο, εμένα δεν μου έχει πει τίποτα. Είναι ψέμματα ότι ζήτησα συγνώμη από τον Τσάβι"

Τις κατηγορίες περί προδότη: "Υπάρχει μία παροιμία σε αυτή τη χώρα,ότι όποιος έχει χιλιάδες θετικά πράγματα, έχει και κακά πράγματα επίσης. Και ανάμεσα σε αυτά τα κακά πράγματα, είναι ο φθόνος. Είναι αλήθεια ότι πριν από λίγους μήνες τα πάντα ήταν απαίσια και ήμουν ένοχος για τα πάντα, το πρώτο πρόβλημα, όλοι ήθελαν να με σβήσουν, έμοιαζα σαν την πανούκλα. Αλλά αυτό ήταν πολύ καλό για μένα, για να δούμε ποια ήταν η κατάσταση."

Τα προβλήματα: "Η καριέρα του Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ καλή για εμάς, πάντα θα το σκέφτομαι. Καταφέραμε να εκμηδενίσουμε την απόσταση από την Μπαρτσελόνα, η πρώτη σεζόν ήταν πολύ καλή, η δεύτερη όχι τόσο. Όλοι μιλάνε για πράγματα, αλλά αυτό ήταν μια σχέση που δεν είχε δώσει περισσότερο από αυτό. Ο σεβασμός μου για τους προπονητές είναι πλήρης, αλλά όταν υπάρχει ένα πράγμα που δεν μου αρέσει, θα πρέπει να το συζητάς, θα πρέπει να σέβεσαι το αφεντικό σου. "

Το αν αισθάνεται ενοχος: "Όταν υπάρχει μια κατάσταση που δεν είναι η σωστή αρχίζουν να κατηγορούν και να ψάχνουμε τους ενόχους. Μετά την αλλαγή στη Μάλαγα τον Δεκέμβριο του 2012, η ​​ομάδα ήταν κακή στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο και το Champions League, πήγαινε καλά. Μετά μου έδωσε λίγη προσοχή. Στη συνέχεια πήγα σε αυτό το παιχνίδι, κερδίσαμε και έπαιξα πέντε ή έξι παιχνίδια, μέχρι που τραυματίστηκα."

Τις δηλώσεις της συντρόφου του, Καρμπονέρο, σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια: "Νομίζω ότι εκείνη την ημέρα έψαχναν μια δικαιολογία για να μου επιτεθούν. Επίθεση στον Κασίγιας μέσω της συντρόφου του.".

Το αν έκανε λάθος η Καρμπονέρο: "Την ρωτούν και είναι δημοσιογράφος. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ή τεσσάρων ημερών είπε τη γνώμη της για την κατάσταση και ουσιαστικά ήταν η ηχώ των απόψεων και των συναδέλφων της"

Τις φήμες: "Μου φαίνονται φαινομενικά όσα είπε, αλλά εκεί άρχιζα να έχω προβλήματα γιατί ο κόσμος άρχιζε να με αντιμετωπίζει σαν να χρησιμοποιούσα την Καρμπονέρο για να περάσω πληροφορίες μέσα από τα αποδυτήρια."

Τον Αρμπελόα: "Έχουμε διαφωνίες για την ποδοσφαιρική άποψη της ομάδας, αλλά σήμερα δεν έχουμε τη σχέση που είχαμε πριν από επτά χρόνια, είναι ευγενική και πολιτισμένη. Στον αγώνα ενάντια στη Λουντογκόρετς η σχέση μας ήταν ομαλή. Από ό, τι είναι έξω από το ποδόσφαιρο, η σχέση μας δεν είναι το ίδιο όπως χρόνια πριν, αλλά είναι φιλική. "

Τα σφυρίγματα από τους οπαδούς: "Πονάει, είμαι εδώ από τα εννέα μου χρόνια, έχω καταφέρει πράγματα με την ομάδα, ήταν το εφαλτήριό μου για την εθνική Ισπανίας. Το κοινό είναι ανώτερο, αλλά επίσης σε πονάει. Ωστόσο, είμαι δεκαπέντε χρόνια στη Μαδρίτη, και ... σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχθώ ορισμένα πράγματα. "

Γιατί δεν απάντησε στον Μουρίνιο: "Ίσως θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να απαντήσει, αλλά επέλεξα τη σιωπή. Πολλοί έχουν επικρίνει αυτή τη σιωπή μου. Δεν είχαμε καλές σχέσεις και αυτό είναι όλο. Αποφάσισα να το βουλώσω. Δεν κατηγορώ κανέναν για τίποτα. Το φυσιολογικό ήταν εκείνο το διάστημα να μιλούσα."

Η συνάντηση με τον Πέρεθ και τον Ράμος: "Όταν μιλάμε με τον πρόεδρο είναι για θέματα αποδυτηρίων. Δεν μιλάμε για τον Μουρίνιο. Για μένα, ο Μουρίνιο ήταν ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα."

Να φύγει από την Ισπανία: "Ναι, σκέφτηκα να φύγω. Δεν θέλεις να ενοχλείς ή να δημιουργείς κακό περιβάλλον, επειδή θέλεις η Ρεάλ να κερδίζει πάντα. Στη συνέχεια, όμως, σκέφτεσαι ότι: "Θα πρέπει να ανταγωνιστώ και να πολεμήσω". Δεν υπήρχε συγκεκριμένη προσφορά. Η ιδέα μου ήταν και είναι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Εδώ μεγάλωσα και δεν μπορώ να διανοηθώ τη ζωή μου χωρίς τη Ρεάλ"

Να αλλάξει ομάδα: "Θα μου άρεσε να είχα μία εμπειρία εκτός για να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο τη Ρεάλ, που έχει μία αξία ανεκτίμητη για εμένα"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ