ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καμπιάσο: "Δεν έμεινα στη Ρεάλ, γιατί δεν ήμουν galactico"

Καμπιάσο: "Δεν έμεινα στη Ρεάλ, γιατί δεν ήμουν galactico"
Καμπιάσο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο δεν μετανιώνει για καμία από τις επιλογές που έκανε στην καριέρα του. Σε συνέντευξή του στη Marca έκανε αναδρομή στην καριέρα και απάντησε γιατί αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχοντας κατακτήσει ένα σωρό τίτλους στην καριέρα του, ο τέως μέσος του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο, καλείται να αποφασίσει αν συνεχίσει την καριέρα του ή αποσυρθεί από τη δράση. Ο Αργεντινός, που παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής σε σχολή της ιταλικής Ομοσπονδίας, ρωτήθηκε γιατί αποχώρησε από τη Ρεάλ και απάντησε:

"Η πολιτική της ομάδας ήταν είτε να είσαι παίκτης από την ακαδημία ή να είσαι galactico. Εγώ δεν ήμουν τίποτα από τα δύο. Ήμουν όπως ο Μακελελέ. Δεν τον υπολόγιζαν και τόσο, μέχρι που αποχώρησε. Είμαστε παίκτες που κάνουμε αρκετή δουλειά στο γήπεδο και όταν αποχωρούμε, αυτό φαίνεται.

Είχα καταλάβει ακριβώς γιατί έφευγα, διότι δεν ήμουν μέλος αυτού του αθλητικού και οικονομικού μοντέλου. Αλλά δεν ήταν άσχημα, ήταν μια πανέμορφη εμπειρία στην πραγματικότητα". Ο Καμπιάσο ήταν στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ από το 1996 μέχρι το 1998, ενώ με την πρώτη ομάδα έπαιξε τη διετία 2002-2004.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ