ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν θα κερδίσουμε τίποτα με αυτόν τον προπονητή"

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν θα κερδίσουμε τίποτα με αυτόν τον προπονητή"

Οι φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκέφτεται την έξοδο από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να επιβεβαιώνονται στα σχόλια που έκανε στον Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμφισβητεί ανοιχτά τον Ράφα Μπενίτεθ και την ικανότητά του να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα τρόπαια και αυτό φαίνεται στα σχόλια που έκανε στον πρόεδρο της ομάδας, τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Συγκεκριμένα πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "El Confidencial", ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε τετ-α-τετ με τον Φλορεντίνο Πέρεθ του είπε για τον Ράφα Μπενίτεθ: "Δεν θα κερδίσουμε τίποτα με τον συγκεκριμένο προπονητή".

Η κακή σχέση του Πορτογάλου αστέρα με τον Μπενίτεθ φαίνεται και από τις προπονήσεις τις ομάδας, όπου είναι πολύ απόμακροι. Το πόσο άσχημα νιώθει φέτος ο Ρονάλντο στη "βασίλισσα" φαίνεται από τις διαρκείς φήμες περί φυγής του ειδικά μετά τις συνομιλίες του με τον προπονητή της Παρί Σεν-Ζερμέν, Λοράν Μπλαν αλλά και με τον πρόεδρό της, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ