ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ισπανικός τύπος για Ρεάλ: "Εφιάλτης στο Γουέμπλεϊ"

Real Madrid coach Zinedine Zidane stands during a Champions League Group H soccer match between Tottenham Hotspurs and Real Madrid at the Wembley stadium in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Real Madrid coach Zinedine Zidane stands during a Champions League Group H soccer match between Tottenham Hotspurs and Real Madrid at the Wembley stadium in London, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO

Σκληρή κριτική στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα με 3-1 από την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ. Τι αναφέρουν οι ισπανικές εφημερίδες μετά τη νέα ήττα της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η κρίση, που αρχίζει και πλήττει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ολοένα και βαθαίνει. Μετά την ήττα από τη Ζιρόνα για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Ζιντάν, ηττήθηκε 3-1 από την Τότεναμ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, δίνοντας συνέχεια στο αρνητικό της σερί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες τους, μετά το -8 στο πρωτάθλημα από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές, έχουν να διαχειριστούν και την ήττα της Τετάρτης (1/11) στο Champions League από την Τότεναμ. Η πρώτη θέση του γκρουπ απομακρύνεται, αυξάνοντας τα σύννεφα πάνω από το "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Σε αυτά ακριβώς τα προβλήματα στέκονται και τα πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων, τονίζοντας, πως η κρίση που πλήττει τους Μαδριλένους, βαθαίνει ολοένα και περισσότερο. Δείτε χαρακτηριστικά τι αναφέρουν:

As: ''Εφιάλτης για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο. Κερδισμένος της μάχης των πάγκων ο Ποτσετίνο έναντι του Ζιντάν''.

AP Photo/Tim Ireland

Ισπανικός τύπος για Ρεάλ: "Εφιάλτης στο Γουέμπλεϊ"

Marca: ''Μετά το πρωτάθλημα, προβλήματα και στο Champions League για τη Ρεάλ. H Τότεναμ υποχρέωσε τον Ζιντάν στη πιο βαριά ήττα της θητείας του''.

Ισπανικός τύπος για Ρεάλ: "Εφιάλτης στο Γουέμπλεϊ"

Sport: ''Η Τότεναμ 'χόρεψε' τη Ρεάλ και τις μείωσε τις πιθανότητες για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου''.

Ισπανικός τύπος για Ρεάλ: "Εφιάλτης στο Γουέμπλεϊ"

Mundo Deportivo: ''Επανάληψη της Μαδρίτης. Η Ρεάλ απέτυχε να κερδίσει την Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ και πλέον βρίσκεται σε βαθιά κρίση''.

Ισπανικός τύπος για Ρεάλ: "Εφιάλτης στο Γουέμπλεϊ"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ