ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανική εκπομπή ντύνει "προδότη" τον Αλέξις Σάντσες αντί του Νεϊμάρ

Ισπανική εκπομπή ντύνει "προδότη" τον Αλέξις Σάντσες αντί του Νεϊμάρ
AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο μάνατζερ, Φερνάντο Φελίτσεβιτς φέρεται να είναι ο άνθρωπος που θέλει να πάει τον Αλέξις Σάντσες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ισπανική εκπομπή El Chiringuito παρουσίασε ένα μεταγραφικό παρασκήνιο που αφορά τον Αλέξις Σάντσες, πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αποκάλυψη που έκαναν οι Ίβηρες, ο ατζέντης Φερνάντο Φελίτσεβιτς συζητάει με την "βασίλισσα" για να πάει ο πελάτης τον Γενάρη από το "Ολντ Τράφορντ" στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Ο 31χρονος winger από τότε που αποφάσισε να φύγει από την Άρσεναλ για να παίξει ποδόσφαιρο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν κατάφερε να τα... βρει με τον Ζοζέ Μουρίνιο κι έτσι "ψάχνεται" να φύγει για να βρει ομάδα που θα μπορεί να δείξει τον πραγματικό του εαυτό, όντας βασικός.

Επίσης, ο Σάντσες αμείβεται με 500.000 ευρώ την εβδομάδα, χρήματα που δύσκολα θα βρει στη Ρεάλ Μαδρίτης τη δεδομένη στιγμή που το κλαμπ μόλις δείχνει να βγαίνει από βαθιά αγωνιστική κρίση.

Πάντως, τόσο καιρό διαβάζαμε σε Ισπανία και Γαλλία ότι ο απόλυτος στόχος των Μαδριλένων είναι να ντύσουν... προδότη της Βαρκελώνης τον Νεϊμάρ (που μία θέλει και μία δεν θέλει να φύγει από την Παρί). Βέβαια, όποιος ποδοσφαιριστής και να κάνει αυτή τη μετακίνηση, πάντα θα γράφεται στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ