ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ιγκουαΐν: "Τέλος η Ρεάλ"

Partido de Liga entre el Real Madrid y el Osasuna en el Bernabéu. En la imagen, Higuían no celebra su gol. 

Spanish League match between Real Madrid and Osasuna. In this picture, Higuaín doesn´t celebrate his goal.
Partido de Liga entre el Real Madrid y el Osasuna en el Bernabéu. En la imagen, Higuían no celebra su gol. Spanish League match between Real Madrid and Osasuna. In this picture, Higuaín doesn´t celebrate his goal. PARTIDO DE LIGA ENTRE EL REAL MADRID Y EL OSASUNA EN EL BERNABEU. EN LA IMAGEN, HIGUIAN NO CELEBRA SU GOL. SPANISH LEAGUE MATCH BETWEEN REAL MADRID AND OSASUNA. IN THIS PICTURE, HIGUAIN DOESN´T CELEBRATE HIS GOAL.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μετά το τελευταία ματς της Ρεάλ για φέτος ανακοίνωσε πως θα φύγει από την ομάδα της Μαδρίτης, ενώ ανέφερε πως είναι πιθανό να πάει στην Γιουβέντους

Μετά το ματς της Ρεάλ με την Οσασούνα, το τελευταίο της σεζόν, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν επιβεβαίωσε πως θα φύγει από την ομάδα της Μαδρίτης.

"Φεύγω από την Ρεάλ Μαδρίτης, η απόφαση είναι ειλημμένη", τόνισε ο Αργεντινός στράικερ μετά το τέλος του ματς στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

"Δεν έχω ακόμη αποφασίσει που θα πάω, αλλά ο σύλλογος ξέρει ότι θέλω να φύγω. Νιώθω ότι ο χρόνος μου εδώ τελείωσε, θέλω αλλαγή σεναρίου μετά από 7 έντονα χρόνια".

Όταν ρωτήθηκε για την Γιουβέντους, απάντησε: "Ναι, η Γιουβέντους είναι μια πιθανή περίπτωση. Θα πάω εκεί που με θέλουν πραγματικά".

"Έχω πολλές προτάσεις. Θα πάω εκεί που θα μπορώ πραγματικά να αποδείξω τον εαυτό μου. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε στην Ρεάλ, πάντα πάλευα με τον... θάνατο. Ήρθα για 12.000.000 ευρώ και νομίζω πως θα πουληθώ για περισσότερα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ