ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η χειρότερη χρονιά στην καριέρα του Ρονάλντο στη Ρεάλ

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Sunday, Jan. 7, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Sunday, Jan. 7, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει τη χειρότερη σεζόν του με τη φανέλα της Ρεάλ, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί της παραγωγικότητάς του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόλαβε μέσα σε οκτώ σεζόν να εξελιχθεί σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ, ωστόσο οι καλές ημέρες φαίνεται πως έφτασαν στο τέλος τους.

Ο Πορτογάλος επιθετικός διανύει τη χειρότερη σεζόν στην καριέρα του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", όπως δείχνουν και οι φετινοί αριθμοί του και κυρίως ο ρυθμός με τον οποίο σκοράρει στο πρωτάθλημα.

Όπως προκύπτει, με 4 τέρματα σε 1.156 λεπτά (13 αγώνες), ο 32χρονος διεθνής χρειάζεται 289 λεπτά για να βρει δίχτυα. Αυτή είναι με διαφορά η χειρότερη επίδοσή του στην Ισπανία, με το προηγούμενο ναδίρ να είναι αυτό της... περσινής σεζόν, για την οποία κατέκτησε τη "Χρυσή Μπάλα".

Το 2016-2017 ολοκληρώθηκε με 25 γκολ σε 2.544 λεπτά (29 αγώνες), επίδοση που ισοδυναμεί με ένα γκολ κάθε 102 λεπτά. Για κάθε ποδοσφαιριστή που δεν ονομάζεται Λιονέλ Μέσι, αυτή η επίδοση θα αποτελούσε όνειρο, ωστόσο για τον Ρονάλντο ήταν η χειρότερη στην καριέρα του. ξεπερνώντας ακόμα ένα ναδίρ, την πρώτη σεζόν του στη Ρεάλ, το 2009-2010 με ένα γκολ κάθε 95 λεπτά.

Η χειρότερη χρονιά στην καριέρα του Ρονάλντο στη Ρεάλ

Photo credits: AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ