ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τρομερή "έκρηξη" του Μπέιλ έγινε και... χωρίς Κριστιάνο!

Real midfielder Gareth Bale celebrates after scoring his side's second goal during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real midfielder Gareth Bale celebrates after scoring his side's second goal during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ Μαδρίτης στέκεται όρθια και δείχνει δυνατή παρά την απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο βασικότερος λόγος δεν είναι άλλος από τον Γκάρεθ Μπέιλ που είναι ο ορισμός του... on fire άσου!

Έπαιξαν για χρόνια μαζί στην Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν λογικό πως με την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει το ρόλο του πρωταγωνιστή.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά που ο "CR7" βγάζει το παντεσπάνι του στην Γιουβέντους, με τον Ουαλό όχι μόνο να έχει βρει χώρο και να "μπαίνει στα παπούτσια" του Πορτογάλου σούπερ σταρ αλλά να δείχνει με τις εμφανίσεις του πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης των τριών τελευταίων ετών δεν έχει ανάγκη από ηγέτης αφού έχει εκείνον.

Τα νούμερά του μάλιστα είναι χαρακτηριστικά καθώς στα 10 τελευταία επίσημα παιχνίδια του με τη φανέλα των "μερένγκες" είτε έχει σκοράρει είτε έχει βγάλει ασίστ, ενώ από τότε που έφυγε ο Ρονάλντο μετράει "6 στα 6" με γκολ ή ασίστ του σε κάποιο παιχνίδι.

Η τελευταία απόδειξη της σπουδαίας φόρμας την οποία διανύει δόθηκε στο ματς με την Ρόμα μεσοβδόμαδα όπου έκανε το 2-0 για την Ρεάλ με εντυπωσιακή κούρσα και φοβερό διαγώνιο σουτ ενώ ουδείς έχει ξεχάσει και την καταλυτική του συμμετοχή στην κατάκτηση του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ, όταν σκόραρε δις στον τελικό του Κιέβου.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ