ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η σπόντα του Ράμος για Μέσι και Μπαρτσελόνα

Η σπόντα του Ράμος για Μέσι και Μπαρτσελόνα

Διάθεση να συνεχίσει την κόντρα με την Μπαρτσελόνα έχει ο Σέρχιο Ράμος. Τι δήλωσε για τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και για τον αγώνα ανάμεσα στους "μπλαουγκράνα" και την Παρί Σεν-Ζερμέν (VIDEO).

Σπόντες με αποδέκτες τον Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε ο Σέρχιο Ράμος μετά την επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης (3-1) στην έδρα της Νάπολι για τη φάση των "16" του Champions League, καθώς στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους Καταλανούς.

Μάλιστα, ο Ισπανός αμυντικός ήταν ένας εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς με κεφαλιά στο 51' ισοφάρισε σε 1-1 κι έβαλε "φρένο" στα "όνειρα" της Νάπολι για ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πάντως, εκείνο που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ήταν η δήλωσή του μετά τον αγώνα, σχετικά με τον πανηγυρισμό. Υπενθυμίζουμε ότι αφότου "πνίγηκε" τις αγκαλιές των συμπαικτών του, έκανε την κίνηση "τηλέφωνο" με το χέρι και θύμισε τον Λιονέλ Μέσι.

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με αυτό τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα περί αντιγραφής του Αργεντινού σούπερσταρ, μιας κι αυτός έκανε τον εν λόγω πανηγυρισμό πρώτος: "Έκανα τον πανηγυρισμό πριν απ' τον Μέσι. Μάλιστα, τον έκανα μέσα στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα".

Βέβαια, απ' τα λόγια του δεν έλειψε γενικότερα η Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει απόψε (8/3) την Παρί Σεν-Ζερμέν και χρειάζεται "θαύμα" για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, ύστερα απ' τη βαριά ήττα στο Παρίσι (4-0). Ο Ράμος τόνισε χαρακτηριστικά: "Θα είμαι χαρούμενος αν χάσει η Μπαρτσελόνα. θα κοιμηθώ πιο εύκολα".


Sergio Ramos Amazing Comeback Goal - Barcelona... από antongorodecky76
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ