ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

H σπόντα του Μαρσέλο για τον Ρονάλντο λόγω Νεϊμάρ

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, 2nd right, is congratulated by teammate Real Madrid's Marcelo, right, after scoring, during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, 2nd right, is congratulated by teammate Real Madrid's Marcelo, right, after scoring, during the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο Μαρσέλο υποστήριξε πως οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ μπορούν να συνυπάρξουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σχολίασε με νόημα πως ο CR7 δεν είναι ιδιοκτήτης για να αποφασίζει ποιοι παίκτες θα έρθουν στην ομάδα.

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει αβέβαιο, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Με αφορμή τα συγκεκριμένα σενάρια, ο Μαρσέλο πήρε θέση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, υποστηρίζοντας πως ο CR7 και ο συμπαίκτης του στην εθνική Βραζιλίας μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα.

Παράλληλα, σχολίασε με νόημα πως ο Ρονάλντο δεν είναι αφεντικό της Ρεάλ για να αποφασίζει ποιοι παίκτες θα έρθουν στην ομάδα.

"Ο Ρονάλντο δεν είναι ο ιδιοκτήτης της Ρεάλ Μαδρίτης: εάν ο πρόεδρος θέλει να πάρει κάποιον στην ομάδα του, θα το κάνει. Δεν μπορούμε να λέμε πως υπάρχει ήδη κάποιος και δεν μπορεί να έρθει ο Νεϊμάρ", δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος μπακ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Όλοι στα αποδυτήρια επιθυμούν την παραμονή του Κριστιάνο αλλά για τον Νεϊμάρ οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές. Η Ρέαλ θα πρέπει πάντα να βρίσκεται στο κυνήγι των καλύτερων παικτών. Μία ημέρα, δεν ξέρω πότε, ο Νεϊμάρ θα παίξει στη Ρεάλ".

Δείτε το video:

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ