ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ρεάλ "βλέπει" Μπόκα - Ρίβερ και μετά υπογράφει τον... νέο Κρόος

Real Madrid President Florentino Perez gives a thumps up as he arrives for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Real Madrid President Florentino Perez gives a thumps up as he arrives for the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 30, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Μόλις ολοκληρωθούν οι τελικοί του Copa Libertadores η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 20χρονου, Εζεκιέλ Παλάσιος.

Η φαν του ποδοσφαίρου θα στηθούν απόψε μπροστά στις τηλεοράσεις ( 22:00 ώρα Ελλάδας) για να παρακολουθήσουν την πρώτη πράξη του τελικού του Copa Libertadores μεταξύ των Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ.

Βέβαια, εκτός από τον απλό κόσμο, το μεγάλο ντέρμπι θα παρακολουθήσουν και μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αναζητώντας νέος πρωταγωνιστές από την ποδοσφαιρομάνα Λατινική Αμερική.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, πάντως, τον παίκτη που θέλει από το Superclasico τον ξέρει ήδη, τον έχει... σκανάρει από τα 17 του χρόνια και μετά το πέρας των δύο αγώνων, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα τον κάνει δικό της.

Πρόκειται για τον 20χρονο συμπαίκτη του Νάτσο Σκόκο, Εζεκιέλ Παλάσιος ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, θαυμάζει τον Τόνι Κρόος και ήδη πολλοί τον θεωρούν διάδοχο του Γερμανού χαφ στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τόσο ο πρόεδρος της Ρίβερ όσο και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχουν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της "βασίλισσας", χωρίς ωστόσο να κάνουν λόγο για κάποια συμφωνία. Ο διοικητικός ηγέτης των "εκατομμυριούχων", Ροντόλφο Ντ' Ονόφριο σε δηλώσεις του σημείωσε ότι θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Φλορεντίνο Πέρεθ όταν ολοκληρωθούν οι τελικοί με την Μπόκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος της μεταγραφής αυτής αναμένεται να φτάσει τα 20.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ