ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ βάζει πωλητήριο στον Μπέιλ

Real Madrid's midfielder Gareth Bale reacts during the Club World Cup semifinal soccer match between Real Madrid and Kashima Antlers at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Wednesday, Dec. 19, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Real Madrid's midfielder Gareth Bale reacts during the Club World Cup semifinal soccer match between Real Madrid and Kashima Antlers at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Wednesday, Dec. 19, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Ο Γκάρεθ Μπέιλ συνεχίζει ν' απογοητεύει με τη φανέλα της Ρεάλ και οι "μερένγκες" σκοπεύουν να πουλήσουν τον 29χρονο Ουαλό σταρ τους κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Από το 2013 - όταν και τον απέκτησε η Ρεάλ από την Τότεναμ αντί 100.000.000 ευρώ - μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι βρισκόταν στη "σκιά" του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος έφυγε από τη Μαδρίτη, αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ συνεχίζει ν' απογοητεύει με τους "μερένγκες". Στην ισπανική πρωτεύουσα όλοι ήλπιζαν ότι θα πάρει επ' ώμου τη "βασίλισσα" στη μετά-Κριστιάνο εποχή.

Τόσο ο Τζούλεν Λοπετέγκι, όσο κι ο Σαντιάγκο Σολάρι τον στήριξαν στην αρχή της θητείας τους με δημόσιες τοποθετήσεις τους. Εις μάτην, όμως. Ο 29χρονος Ουαλός σταρ απέτυχε ξανά, έχοντας χάσει τη θέση του βασικού με τον τελευταίο τραυματισμό του. Ακόμη κι ο Καρίμ Μπενζεμά "ξύπνησε" (είναι ο ηγέτης της ομάδας μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο), ακόμη κι ο 18χρονος Βραζιλιάνος, Βινίσιους Ζούνιορ, εντυπωσιάζει στην πρώτη του κιόλας σεζόν με τη Ρεάλ.

Η ομάδα της Μαδρίτης έχει κουραστεί από τον Μπέιλ και παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το 2022, σκοπεύει να του θέσει πωλητήριο για την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο. Μνηστήρες υπάρχουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Marca", και είναι δύο ομάδες από την Premier League. Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει έξι γκολ σε 19 ματς στην ισπανική Liga, τρία γκολ σε έξι ματς στο Champions League, ενώ είχε πετύχε και ισάριθμα (3) στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ